Cena:
14 000 000 Kč (31 818 Kč/m²)
včetně všech provize a všech poplatků za právní servis
Změněno: 17.04.2024 v 10:14 ID: 18612503
Kód zakázky: 128540, V exkluzivním zastoupení vám nabízíme vinařství s ubytováním ve vinařské obci Milotice Šidleny.
Celý objekt je rozdělen do 2 částí. Pravé části se nachází prostor pro zpracování vína. Odsud se dá dostat do klenbených sklepních prostor pod vinařstvím, které slouží jako degustační místnost, sklad a posezení.
V levé části se nachází prostory sloužící k ubytování. V přízemí se nachází kuchyňský kout se společenskou místností k sezení a technické zázemí. Je zde možnost v sezónu mít otevřenou menší vinárnu. V prvním patře se nachází 3 apartmány a každý apartmán má své sociální zařízení. Dále je zde vstup na prostornou terasu, z které je krásný výhled do okolí. V podkroví se nachází další 2 apartmány, které mají také své sociální zařízení. Celkový počet apartmánů je 5 s kapacitou 25 lůžek. U vinařství se nachází přilehlý vinohrad o velikosti 636 m2.
Celková plocha je tedy 995 m2.
Stavba je ve výlučném vlastnictví prodávajícího. Pozemek pod stavbou, pozemek kolem a přilehlý vinohrad je ve vlastnictví prodávajícího z jedné poloviny. Druhou polovinu vlastní osoba nedohledatelná. Vše je v procesu řízení.
Pýchou Milotic je areál vinných sklepů stojící samostatně asi 1,5 km jihozápadně od obce pod kopcem Náklo. Od konce 50.-tých let minulého století se Šidleny postupně rozrostly v členitý areál čítající 250 sklepů. Zástavba tvoří náznaky několika náměstíček. Vinařství se v Miloticích ujalo již před třicetiletou válkou a vinice byly původně soustředěny v trati zvané Horky. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Kontakt

Ing. Jiřina Havránková

Realitní kancelář STING, s.r.o.

1.máje 540, 73961, Třinec
www.rksting.cz

Více informací o Realitní kancelář STING, s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: