Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
1 440 000 Kč (3 165 Kč/m²)
Změněno: 29.04.2024 v 15:59 ID: 19004205
Kód zakázky: 4697, Hledáte stavební pozemek s potenciálem krásného bydlení? Toto místo je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlí města a klidného bydlení.

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi pozemek o rozloze 455 m² určený pro výstavbu rodinného domu. Jedná se o slunný, rovinatý pozemek s terénní vlnou v horní části a okrasnými stromy a keři, který se nachází v příjemné a klidné lokalitě obytné zástavby starších domů i novostaveb s nádherným výhledem na Beskydy. Maximální zastavitelnost pozemku je 181 m2 (40%). Pozemek má předschválený situační plán stavebním úřadem s existující architektonickou studií na dvoupatrového rodinného domu, zastřešeného stání a zahradního domku se skutečnou zastavěností 164 m2 (viz situační nákres). Příjezd k pozemku je po komunikaci s nasmlouvaným věcným břemenem.

Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné na hranici pozemku. Pro vodovod a elektřinu je již zřízena přípojka a nasmlouvaná služba, takže lze okamžitě využívat. U kanalizace a plynovodu je nutné zřízení přípojky, obojí je realizovatelné, sítě jsou na hranici pozemku.

Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí, a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškerým potřebným občanským vybavenostem. Okolí nabízí krásnou přírodu a možnosti pro relaxaci, jako jsou procházky, cyklistické trasy nebo výlety, lyžařské resorty, golfové resorty Čeladná a Ostravice sloužící v zimě jako běžkařský areál.

Jde o skvělou příležitost realizovat své sny a investovat do vlastního domova v oblíbené lokalitě. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací! Kompletní financování pozemku zajistíme.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: