Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
3 490 000 Kč (2 938 Kč/m²)
Změněno: 22.07.2024 v 13:14 ID: 19062699
Kód zakázky: 0139, Hledáte stavební pozemek s potenciálem krásného bydlení? Toto místo je skvělou volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlí města a klidného bydlení.

Exkluzivně Vám nabízíme Vám ke koupi pozemek o rozloze 1188 m2 určený pro výstavbu rodinného domu. Jedná se o slunný rovinatý pozemek, který se nachází v příjemné a klidné lokalitě obytné zástavby starších domů i novostaveb s nádherným výhledem na Beskydy. Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné na hranici pozemku. Příjezd k pozemku je po obecní komunikaci.

Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí, a zároveň chtějí mít snadný přístup k veškerým potřebným občanským vybavenostem. Okolí nabízí krásnou přírodu a možnosti pro relaxaci, jako jsou procházky, cyklistické trasy nebo výlety, golfové resorty Čeladná a Ostravice, stejně tak širokou nabídku zimního sportovního vyžití.

Jde o skvělou příležitost realizovat své sny a investovat do vlastního domova v oblíbené lokalitě. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací! Kompletní financování Vám samozřejmě zajistíme.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: