Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
2 200 000 Kč (1 871 Kč/m²)
Změněno: 30.03.2024 v 01:00 ID: 18894940
Kód zakázky: 4016, Představte si místo, kde se snoubí krása přírody s perfektním prostředím pro Váš budoucí domov.

Nabízíme Vám exkluzivní stavební parcelu v Neborech u Třince, slunný pozemek o rozloze 1 176 m² se 100% zastavitelností. Tato vlastnost znamená, že na každém kousku pozemku máte svobodu rozhodnout, kde přesně Váš vysněný domov stane.

Parcela se pyšní nádherným výhledem na Javorový vrh a celé Beskydy, což každý den promění vaše okno v živý obraz nekonečné krásy. Tato výhledová perla se nachází v katastrálním území Nebory, v oblasti určené pro rodinné domy a zemědělské usedlosti s přilehlými zahradami, poskytující oblast s příjemným venkovským charakterem, ale s možností moderního bydlení.

Výhodou je snadný přístup přes obecní příjezdovou cestu a přivedení základních inženýrských sítí - voda a elektřina jsou již na pozemku. Jeho rovinatý terén nejen usnadňuje výstavbu, ale také umožňuje velkou flexibilitu v návrhu Vašeho budoucího domova a zahrady.

Nebory u Třince je místo, kde se mísí klid venkova s blízkostí městského života. Okolí je rájem pro milovníky přírody, nabízející bohaté možnosti pro turistiku, cyklistiku a zimní sporty, díky čemuž je život zde aktivní a plný objevů po celý rok.

Investice do tohoto pozemku je investicí do budoucnosti a kvality Vašeho života. S neomezenými možnostmi výstavby můžete svůj domov umístit přesně tam, kde chcete, a vytvořit si přesně takový životní prostor, jaký jste si vždy představovali. Tato parcela v Neborech je skutečně vzácnou příležitostí pro ty, kdo hledají místo, kde se krása přírody setkává s pohodlím moderního bydlení.

Nezmeškejte šanci začít psát novou kapitolu Vašeho života na místě, kde se každý den stane připomínkou toho, jak krásné může bydlení ve spojení s přírodou být. Kontaktujte nás v naši BO! kanceláři a objevte, jak se tento pozemek může stát základem Vašeho nového domova.

BO! spolu tvoříme příběhy...

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: