Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
3 450 000 Kč (1 991 Kč/m²)
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK
Změněno: 11.03.2024 v 01:00 ID: 17978185
Kód zakázky: 990/4500, Prodám krásný, mírně svažitý pozemek určený pro výstavbu rodinného domu s panoramatickým výhledem, situovaný jihozápadním směrem. Pozemek se nachází ve vyšší poloze a navazuje na klidnou místní asfaltovou komunikaci. Kanalizační přípojka, elektro přípojka a vodovodní řad jsou přímo na pozemku.

Pozemek, který je obdélníkového tvaru, z přední částí přístupný přímo z veřejné komunikace, v zadní části velmi klidový disponuje výhledem do údolí a zeleně.

Velice klidná a hlavně pouze mírně zastavěná lokalita se nachází v obci Horní Datyně, městské části města Vratimov, v blízkosti pomezí obce Václavovice, kdy pozemek navazuje na nádhernou velkou zalesněnou oblast Datyňského lesa (oblíbené výletní místo).

V ceně pozemku nabízíme možnost zpracování projektové dokumentace rodinného domu dle vašich představ tak, aby projekt plně vyhovoval požadavkům místního stavebního úřadu.

Doporučuji místo navštívit osobně.

Občanská vybavenost v podobě supermarketu, základní a mateřské školy, praktického lékaře, obchodu, pošty, restaurace a další v blízkém Vratimově. Finanční poradenství zajistíme zdarma s výhodným úročením. Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Kontakt

AZET reality

Vítkovická 3276/2A, 70200, Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
www.azetreality.cz

Více informací o AZET reality


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: