Změněno: 06.03.2024 v 01:02 ID: 18730567
Kód zakázky: 1809, K prodeji rodinný dům v centru Ustroně (Polsko). Prodej samostatně stojícího domu o celkové ploše 298m2, který se nachází na pozemku o velikosti 1.347m2. Nachází se v srdci Ustroně na klidném místě, obklopené zelení s výhledem na hory. Budova byla přestavěna v roce 2014;
stěny - beton litý do polystyrenových tvárnic Thermomur. Střecha - keramická taška, železobetonové stropy. Plastová okna s venkovními žaluziemi, poplach. Vše ovládáno z telefonu /topení, vrata, alarm/. Média: elektřina, voda, plyn, kanalizace. Topení plynové, kamna Bosch 2019 /částečně podlahové vytápění/ a krb s rozvodem tepla do horních místností. Krásně upravená zahrada, terasa a cesty z přírodního kamene, dvůr dlážděný dlažebními kostkami. Kovový plot.
PLÁN - Přízemí - vestibul a malý sál, obývací pokoj s otevřenou kuchyní a vstupem na terasu, pokoj, místnost, koupelna, kotelna a průjezd do dvojgaráže. Podlaha - hala, koupelna, šatna, prádelna, technická místnost, tři pokoje /z toho dva s balkónem/.
Dále je k dispozici garáž pro tři auta s automatickými sekčními vraty. Brána je dostatečně vysoká, aby umožnila parkování autobusu s kufrem.
Do nemovitosti se vchází automatickou dvoukřídlovou bránou.
Doporučuji prohlídku!

Kontakt

Realitka bez názvu a.s.

Žižkova 2379/54a, 733 01, Karviná
www.tarealitka.cz

Více informací o Realitka bez názvu a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: