Inzerce rodinných domů
Změněno: 22.03.2024 v 11:20 ID: 18210697
Kód zakázky: 215357, Nabízíme ke koupi vícegenerační Rodinný Dům v obci Česká Olešná o dispozici 5+2. V rodinném domě jsou 2 bytové jednotky (105 m2, 47m2 ) každá je vybavena vlastní kuchyní se spotřebiči, koupelnou a WC.
Přízemní bytová jednotka o dispozici 3+1 se skládá ze vstupní chodby, technická místnosti, kuchyně, obývacího pokoje s krbovými kamny, ložnice, pokoje , koupelny se sprchovým koutem a hydromasážní vanou, dvěmi menšími místnostmi, které můžou sloužit jako pracovna a menší koupelnou se sprchovým koutem.
Podkrovní jednotka o dispozici 1+1, se skládá z kuchyně ,pokoje a koupelnou s WC.
Dům je po zdařilé rekonstrukci. Nová střecha, nové rozvody elektřiny 220/380, plastová okna, nové obložkové zárubně vč. dveří, nové obklady, dlažby a podlahy, zateplená fasáda . Nové topení v mědi, nové rozvody vodoinstalace i napojení do obecní kanalizace včetně dešťových svodů.
Vytápění domu zajišťuje automatickým kotel na tuhá paliva (pelety a oříšek) se zásobníkem, který výdrží až 5 dní a nová krbová kamna v obývacím pokoji. V nemovitosti jsou celkem tři funkční komínová tělesa .
Nemovitost je vybavena svítidly LED, dále je zde kamerový bezpečnostní systém. Dům je napojen na obecní vodovodní řad a je zde vlastní studna.
Součástí domu je i prostorná kotelna a kolna s garáží 32m2 + čtyři parkovací místa na vl. pozemku. Volný půdní prostor 35m2 z kterého je možné vytvořit další místnost.
Na tuto nemovitost je vypracován znalecký posudek na 7,3 mil.
Financování bez prokazování příjmů. Více info u makléře zakázky.
Velmi klidná obec a přátelští sousedé ,v okolí lesy, rybníky, koupání, houbaření, turistika a cykloturistika.
Česká Olešná se nachází asi 3 km na sever od Strmilova v okrese Jindřichův Hradec , který je vzdálen 17 km, obec Strmilov 5 km, Telč 30 km, Praha 150 km.

Kontakt

Vítězslav Novák

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: