Změněno: 04.03.2024 v 01:00 ID: 18744645
Kód zakázky: 1822, K prodeji rodinný dům Ve Skočov Polsko. Samostatně stojící dům ideální pro dvě rodiny o užitné ploše cca 185m2, který se nachází na pozemku 943m2.
Přízemí: - vestibul - schodiště - 2 prostorné průchozí místnosti, které lze využít k vytvoření otevřeného prostoru - kuchyně s jídelnou - koupelna - vjezd do garáže, která se nachází v objektu
Podlaha; - obývací pokoj se vstupem na prostornou terasu s výhledem na hory /terasa je situována na jižní stranu/ - 2 pokoje - kuchyně - koupelna
Garáž a technická místnost. Podkroví pro vlastní potřebu (ideální místo pro tělocvičnu).
TECHNICKÁ DATA: Dům z roku 1985, kompletně zrekonstruovaný v moderním a vkusném stylu s novou fasádou. Je postaven z dutých cihel a cihel, střecha je pokryta plechem. Okna z PVC s dvojitým zasklením. Na podlahách jsou obklady a dlažba.
Topení: Kamna s podavačem, podlahové vytápění v kuchyni a jídelně v přízemí, v ostatních místnostech radiátory, v patře podlahové topení.
Média: elektřina, městská voda, septik.
Kompletní monitoring na pozemku. Pozemek je oplocený.
Umístění: Klidná rodinná zástavba, pohodlný výjezd z tzv. Wiślanské silnice. Obchody v blízkosti, dobrá dostupnost MHD. Doporučuji prohlídku.

Kontakt

Realitka bez názvu a.s.

Žižkova 2379/54a, 733 01, Karviná
www.tarealitka.cz

Více informací o Realitka bez názvu a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: