Inzerce rodinných domů
Cena: včetně provize
Změněno: 17.04.2024 v 10:54 ID: 18871342
Kód zakázky: 53359, Na prodej útulný rodinný dům v žádané lokalitě Mukařov u Říčan. Tato patrová stavba nabízí vzdušný obytný prostor s kuchyní a obývacím pokojem v přízemí. V patře najdeme ložnici s šatnou, dva pokoje a koupelnu s vanou, druhá koupelna s moderním sprchovým koutem se nachází v přízemí. Nemovitost je ve velmi dobrém stavu a je postavena jako úsporná dřevostavba. Svou velikostí je vhodná i pro větší rodinu.

K domu náleží pozemek o celkové ploše 936 m2 s krásnou zahradou, bazénem a prostornou garáží pro dvě vozidla a dostatkem venkovního parkování pro návštěvníky. V zahradě najdete mnoho keřů a stromů, které dodávají domu příjemnou atmosféru. K jejich pohodlnému zalévání slouží automatický závlahový systém napojený na zahradní studnu. Zahradní terasa včetně zimní zahrady poskytuje příležitost pro grilování a posezení s rodinou a přáteli. Ochladit se můžete ve venkovním bazénu nebo si užít klidný večer pod hvězdami.

Nemovitost se nachází v blízkosti města Říčany, kterě pravidelně vítězí v soutěži o místo s nejvyšší kvalitou života v ČR. Lokalita zároveň nabízí veškerou občanskou vybavenost blízkost školy, školky, obchodů restaurací i nemocnice. V okolí je také možnost sportovního vyžití, procházek či relaxace v přírodě. Rychlá dostupnost do Prahy zaručuje pohodlné cestování do hlavního města.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidný život mimo město, avšak s výbornou dostupností do Prahy. Neváhejte a přijďte si prohlédnout tuto jedinečnou nabídku.

Pro více informací a prohlídky kontaktujte realitního specialistu. Těšíme se na spolupráci s Vámi a pomoc s výběrem vašeho nového domova.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: