Cena: včetně provize
Změněno: 26.04.2024 v 19:55 ID: 18665031
Kód zakázky: 53442, Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto nádherného apartmánového domu v srdci klidného města Víchová nad Jizerou. Tento apartmánový dům se skládá ze dvou samostatných mezonetových apartmánů, každý s užitnou plochou 74 m2 a svými prostornými terasami o rozloze 25 m2, kde si budete moci užívat slunných dnů a zimních radovánek.

Jedná se o apartmánový dům o dispozici dvou samostatných zrcadlových mezonetových apartmánů 3+kk s obývací místností s kuchyňským koutem, dvěma ložnicemi, s koupelnou s WC a saunou. V celém domě je vybudované podlahové vytápění, které oceníte zvláště díky úspoře energií a zároveň místa. V obývacím pokoji je připravena krbová vložka pro zútulnění chladných dní. Okna jsou plastová trojskla. Dům je postaven systémem lehkého skeletu s difúzně otevřenou skladbou, což stavbě přidává akumulační a zvukoizolační vlastnost. Exteriér dvojdomu je pojat v horském stylu a zdobí ho částečně opálené dřevo, které vyžaduje méně údržby než klasicky dřevěná stavba. Apartmánový dvojdům je již kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování.

Součástí ceny apartmánu patří pozemek o rozloze 1115 m2, který nabízí spousty možností pro zahradničení, rekreaci i relaxaci. Rozlehlé terasy oceníte nejen ve slunném období grilováním při západu slunce, ale také na klidné posezení u ranní kávy či sledováním hrátek vašich dětí při pohodovém odpoledni. Parkovací stání pro oba dva apartmány je vybudované v ceně přímo u domu z příjezdové cesty. Přibližná podoba interiéru pro představu života v domě je k nahlédnutí v přiložených vizualizacích. Pozemek je upravený a připravený pro případné oplocení. Aktuálně čekáme na aktualizaci fotografií dokončené podoby nemovitosti.

Klidné prostředí v těsné blízkosti přírody je ideální pro milovníky venkovského života. Víchová nad Jizerou je malebné město v Krkonoších, známé svou pohostinností a krásným okolím. Pro milovníky přírody a aktivního života je toto místo ideální volbou. Krásné turistické stezky a cyklostezky, které vás provedou úchvatnou krajinou Krkonošského národního parku.

Možnost zimních radovánek s blízkými sjezdovkami a běžeckými trasami je nespočet. Nejbližší sjezdovka se nachází pouhých 10 minut autem od apartmánu, a dále na lyžaře čeká Špindlerův Mlýn, který se nachází pouhých 20 minut jízdy autem a nabízí nespočet prostorných sjezdovek a udržovaných tras pro běžkaře.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro ty, kteří hledají klidné místo pro bydlení nebo rekreaci v bezprostřední blízkosti krásné přírody. Nezmeškejte tuto příležitost a staňte se součástí této úžasné nemovitosti.

Možností je koupě celého výše inzerovaného dvojdomu, ale také ovšem koupě poloviny dvojdomu, tedy pouze jednoho apartmánu. Oba dva apartmány jsou o dispozici 3+kk, 74 m2 + 25 m2 terasa. K jednomu apartmánu patří pozemek o velikosti 464 m2, k druhému patří pozemek o velikosti 531 m2. Oba apartmány jsou inzerované zvlášť.

Neváhejte nás kontaktovat pro termín prohlídky. Těšíme se na Vás!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: