Změněno: 03.04.2024 v 01:00 ID: 18573190
Kód zakázky: 52109, Jednopodlažní dřevostavba kategorie 5kk, která skýtá praktické oddělení klidové a společenské zóny, je ve vysokém standardu. Design domu na první pohled napoví, že byl každý sebemenší prvek promýšlen s citem a do detailu.

K dispozici je zastřešená terasa, příjemná zahrada, nadzemní bazén, studna, místo pro zaparkování a jako bonus milí sousedé. Poloha je nádherná, pozemek sousedí s biokoridorem. Ideální pro milovníky přírody. Z mnoha okolních krás vyzdvihněme rybník Požár nebo Národní přírodní rezervaci Voděradské bučiny. Nejedno srdce zaplesá.
Dále stojí za zmínku bezpečnostní vstupní dveře, nadčasová kuchyňská linka a díky světlému provedení vnitřku domu na vás dýchne klid, harmonie a radost.

Obec Louňovice disponuje základní občanskou vybaveností, jejíž nedílnou součástí je mateřská školka, potraviny, restaurace, ubytovací zařízení a místní komunita, která vyniká svou aktivitou, ve smyslu pořádání společenských akcí (plesy, koncerty a divadelní představení pro děti i dospělé). Supermarket a ostatní prvky vybavenosti jsou v 6 minut vzdáleném Mukařově.
Na dálnici se pohodlně dostanete za 20 minut. Autobusová zastávka do Prahy v docházkové vzdálenosti (5 minut), v hlavním městě jste za půl hodiny.

Možnost převzetí závazku u banky za výhodný úrok 2,29% (fix do 12/2024).

Více slov, dle mého názoru, netřeba. Přesvědčte se na vlastní oči a přijďte se na tento krásný dům podívat.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: