Cena: včetně provize
Změněno: 02.04.2024 v 18:03 ID: 18759815
Kód zakázky: 55056, Máme pro Vás prodej patrového domu o dispozici 5+kk (kolaudace 2021), který se nachází v nové zástavbě na okraji obce Bašť, Praha-východ.

V přízemí domu naleznete zádveří s vestavěnou skříní a prostor pro uložení věcí najdete i v komoře. Dále je zde koupelna se sprchovým koutem a ložnice, ze které vede samostatný vstup na terasu. Největší dominantou je prostorný obývací pokoj propojený s halou, kuchyňskou linkou a jídelnou. Kuchyňská linka je vyrobena od truhláře na míru, s kompaktní deskou, vykazující vysokou mechanickou odolnost proti oděru, otěru a úderu. Kuchyň je vybavena americkou lednicí a spotřebiči AEG.
Do patra se dostanete po osvětleném schodišti bodovými světly a oknem. Zde se nachází koupelna s vanou a 3 pokoje, nyní řešeny jako dětský pokoj, pracovna a pokoj pro hosty.

Ostatní technické parametry
Vytápění: Teplovodní plynové - podlahové v obou patrech
Okna: Lima izolační dvojsklo
Vnitřní stínící technika: Plissé Isotra
Parkování: 2 parkovací stání, možné parkovat i na ulici
Sítě: V obci je vybudován plynovod, vodovod a kanalizace - obec usiluje o navýšení kapacity a napojení zbývajících domů.
Pozemek: Na pozemku o rozloze 577m2 se nachází terasa s markýzou a zahradní domek. Zahrada orientovaná na jih navíc nabízí spoustu prostoru pro umístění bazénu i garáže - příprava je hotova.
Bezpečnostní prvky: Kamerový systém

Pokud máte rádi společenské akce, pak se můžete těšit na letní kino, Mikuláše v MŠ Fialka, Sousedské postávání a rozsvícení vánočního stromu, Vánoční trh, Ples Líbeznice, Bašteckou běhnu, Halloween průvod, opékání buřtů, školu jógy, judo pro děti, příměstský tábor, vyjížďky na koních a mnoho dalšího.

Obec Bašť je vzdálená od centra Prahy 22 km. Přímo v obci ale máte k dispozici autobusovou zastávku, poštu/balíkovnu, MŠ a jesle, restauraci (sushi, kafe bar, pivnici), obchod s potravinami, dětská hřiště, venkovní posilovnu, farmu Baštek.

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

Budeme se na Vás Těšit na osobní prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: