Cena:
13 300 000 Kč (13 168 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 01.04.2024 v 19:47 ID: 18851981
Kód zakázky: 56299, VAŠE PŘÍLEŽITOST VYSTAVĚT SNY NA ZLATÉM PODKLADU!

Představte si místo, kde každý váš den začíná pohledem na rozkvetlou přírodu, kde večery jsou zahaleny do klidu a kde luxus není jen slovo, ale každodenní realita.
V srdci malebných Říčan, jen kousek od pulzujícího centra, se nyní naskýtá jedinečná možnost – stát se vlastníkem exkluzivního pozemku o rozloze 1010 m2.
Tento klenot na realitním trhu v sobě skrývá nejen neopakovatelnou polohu, ale také připravenost k realizaci vašeho vysněného domova. Veškeré inženýrské sítě jsou již na hranici pozemku, čekající na vaše plány a projekty.
Obklopen zelení a přesto v dosahu civilizace – obchody, školy, kavárny a restaurace jsou na dosah, zatímco vaše soukromí zůstává nedotčeno.
Představujeme vám místo, kde se snoubí elegancí s praktičností, kde každý detail je připraven pro váš komfort, kde budete žít život, o kterém jste vždy snili.

Nenechte si ujít šanci postavit svůj dům snů na základech, které slibují nejen prestiž, ale i poklidnou rodinnou atmosféru.

Zavolejte dnes a domluvte si prohlídku. Objevte místo, kde se vaše budoucí kapitola života může začít psát s nádechem elegance, klidu a harmonie s přírodou.
Říčany čekají, aby vás přivítaly s otevřenou náručí na adrese vašich snů. Nečekejte, dokud nebude pozdě – vaše budoucnost začíná právě zde!

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: