Cena:
2 595 000 Kč (2 624 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 18.03.2024 v 20:17 ID: 18911629
Kód zakázky: 57481, Sníte o vlastním rodinném domě? Už přesně víte, jak bude váš dům vypadat, jen stále hledáte místo, kde ho postavit? Pak právě pro vás máme nově v nabídce stavební pozemek o výměře 989m2 na okraji vesnice Hořany u Zbrašína, asi 10 minut autem jižně od Loun směrem na Rakovník.
Jde o rovinatý a upravený stavební pozemek s výhledem na České středohoří zahrnutý do územního plánu obce Zbrašín pro novou výstavbu. Na pozemku jsou již vybudovány přípojky vody a kanalizace a nově je vydáno i stavební povolení pro rozšíření distribuční soustavy nízkého napětí a vystavění nových odběrných míst pro účely bydlení.
Vesnice Hořany je součástí obce Zbrašín, veškerá občanská vybavenost je zajištěna ve městě Louny, nejbližší školy se nachází v obcích Zeměchy (Jimlín), Lipenec nebo Cítoliby, kam zajíždí pravidelná autobusová linka. V nedalekých Hřivicích je vlaková stanice.
Líbí se vám představa takového bydlení? V klidu přírody, bez zbytečného chaosu a přesto v dojezdné vzdálenosti od okresního města? Tak neváhejte a přijďte na prohlídku tohoto pozemku. Jeho koupi lze financovat hypotečním úvěrem i úvěrem ze stavebního spoření. To nejvhodnější řešení financování pro vás rádi zprostředkujeme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: