Změněno: 07.03.2024 v 13:40 ID: 18172640
Kód zakázky: 213802, Rádi bychom vám představili exkluzivní nabídku prodeje pozemku, který je přímo stvořený pro výstavbu vašeho nového domova. Jsme velmi nadšení, že jsme se stali exkluzivními zástupci majitele tohoto úžasného pozemku a nyní ho můžeme nabídnout právě vám.

Tento kouzelný pozemek se rozprostírá na ploše 1103 m2 v malebné lokalitě Obora u Kaznějova. Můžete si představit tu volnost a prostor, které zde budete mít pro realizaci svých snů.

Obora je opravdu úchvatná vesnička, která se nachází ve střední části okresu Plzeň-sever, jen dva kilometry východně od Kaznějova a pouhých 18 km od samotné Plzně. Navíc se nemusíte obávat složité dopravy, protože vás čeká skvělé autobusové spojení přímo do Plzně. Takže pokud pracujete nebo studujete ve městě, budete mít pohodlnou a snadnou dostupnost.

Ale to není všechno! Kromě samotného pozemku jsme pro vás připravili ještě další výhody. Máme pro vás nádhernou vizualizaci, která vám pomůže si představit váš budoucí domov ještě lépe. Navíc máme kompletní projektovou dokumentaci, kterou můžete využít při plánování a stavbě vašeho nového domu.

A to není zdaleka vše! Na pozemky je již vydáno stavební povolení, taktéž je vyřešeno napojení na vodovod a veškeré formality ohledně zahájení stavby. Již nyní můžete začít s realizací svých snů o novém domově.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost utéct! Pojďme společně vybudovat váš vysněný domov na tomto úchvatném pozemku ve vesničce Obora. Dejte nám vědět a rádi vám poskytneme více informací a zorganizujeme osobní prohlídku. Financování Vám rádi zajistíme. Těšíme se na setkání s vámi a na společnou cestu k vašemu novému domovu.

Bidli nabízí tuto nemovitost s Dotovanou hypotékou. S vlastními zdroji 1 480 000 Kč budete mít měsíční splátku pouze 16 483 Kč

Kontakt

Stanislav Kotva

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: