Cena:
4 490 000 Kč (3 491 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 13.03.2024 v 01:00 ID: 18772785
Kód zakázky: 54183, English Below

Nabízíme Vám jedinečný pozemek o celkové ploše 1 286 m2 určený k výstavbě vlastního bydlení. Pozemek je mírně svažitý se západní orientací a nádherným výhledem do krajiny. Jedná se o poslední nezastavěnou parcelu ve slepé ulici (zakončené točnou) zaručující klid a soukromí. Pozemek je zasíťovaný (kaplička je na hranici pozemku) a s vlastní vrtanou studnou. Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekém městě Příbrami (5 minut) a díky blízkosti nájezdu na D4 (7 minut) je také výborně dostupná Praha (45 minut). K pozemku můžeme nabídnout i již zpracovaný projekt rodinného domu.

Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce.

V případě úvěrového financování vyřídíme za vás všechny potřebné formality s nejlepším úrokem.

English

We offer a unique plot of land with a total area of ​​1,286 m2 intended for the construction of your own home. The plot of land is slightly sloping with a western orientation and stands out with a wonderful view of the landscape. This is the last undeveloped plot of land in a cul-de-sac guaranteeing peace and privacy. There are also utilities networks and electric power supply next to the plot of land and it has its own drilled well. All civic amenities are available in the nearby town of Příbram (5 minutes) and thanks to the proximity of the D4 exit (7 minutes) Prague (45 minutes) is also very accessible. We can also offer a completed family house project.

I look forward to seeing you in person.

In the case of credit financing, we will take care of all the necessary formalities for you with the best interest rate.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: