Cena:
3 496 800 Kč (3 359 Kč/m²)
včetně provize
Změněno: 29.03.2024 v 01:00 ID: 18238257
Kód zakázky: 47824, Nabízíme ke koupi pozemek se základovou deskou, který se nachází v klidné části obce Rybí, okres Nový Jičín. Parcela s rozlohou 1 041 m2 má obdélníkový tvar, je svažitá, velmi slunná, s výhledem na Štramberk, obec Rybí a krajinu Žilinské hůrky.
K pozemku vede asfaltová obecní komunikace. Samotný přístup na pozemek je dle projektové dokumentace plánován po nezpevněné komunikaci ze sousedního pozemku (197 m2), kde spoluvlastnický podíl 1/3 tohoto pozemku je součástí kupní ceny. Na pozemku je přípojka elektřiny, lze se z kraje pozemku napojit na plynové vedení a vodu. Před připojením se na obecní kanalizaci je nutno vybudovat domácí ČOV, na jejíž materiál lze čerpat příspěvek z dotaci obce.

Zamýšlená stavba rodinného domu počítá s garáží a terasou. V přízemí je navržena pracovna, koupelna, technická místnost a obývací pokoj, který je propojený s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu. V podkroví jsou naplánovány 4 pokoje a koupelna. Jedná se o dřevostavbu se sedlovou střechou. Vizualizace dispozice domu je k náhledu ve fotogalerii.

Výhodou koupě této nemovitosti je platné stavební povolení včetně stavebního povolení k realizaci čističky, dále dokončená základová deska s plochou 145 m2 a kompletní projektová dokumentace. Součástí kupní ceny je rovněž připravený stavební materiál na hrubou stavbu obvodových zdí a příček rodinného domu, a armatura k zpevnění plánované opěrné zdi.
Budoucí majitelé mohou takto ušetřit nemalou část svého času, víc než rok, který byl nutný k vyřízení všech potřebných povolení ke stavbě, nepočítaje již započaté stavební a terénní práce. Koupě této nemovitosti je příležitostí vybudovat si svůj domov ještě v letošním roce a žít v krásném prostředí přírody.

Pokud Vás dispozice domu a místo nadchnou, nebo máte zájem o další informace, neváhejte nás kontaktovat. Součástí našich služeb je příprava kupní smlouvy a právní servis s tím spojený. V případě Vašeho zájmu i zajištění financování.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: