Změněno: 06.04.2024 v 01:00 ID: 18742616
Kód zakázky: 3435, Hledáte místo tiché, klidné, rozlehlé, na první pohled bez civilizace a s úžasnými výhledy k tomu? Jeden takový úžas bychom pro vás měli.
Pozemky lemované výhledem na Lysou horu, se stavbami s číslem popisným v obci Janovice. Na rozloze 24 610 m² už opravdu můžete cokoliv.

Co je tedy v nabídce konkrétně?
Parcela o velikosti 575 m² je přímo zastavěná plocha a nádvoří, na které stojí dům k rekonstrukci a menší cihlové hospodářské budovy. Další navazující parcely o rozloze 12 112 m² jsou vedeny v zóně BS - bydlení smíšené. Poslední parcela o rozloze 11 923 m² je vedena jako zemědělská půda.

Příjezd k domu je vyřešen po vlastní komunikaci, která navazuje na státní komunikaci. Z inženýrských sítí je přivedena elektřina, na pozemku je klasická kamenná studna a nyní nepoužívaný vrt.

V domě, původně statek se stodolou a stájemi, byla započata rekonstrukce. Zajímavostí stavby jsou bytelné základy, klenbový, nadstandardně vysoký sklep.

A lokalita?
V místě máte pocit, že jste na světě sami, ale do centra obce to je 1 km. Zde najdete klasickou občanskou vybavenost. Ale i do města to není daleko, do Frýdlantu n. O. to je 8 km, do Frýdku Místku 12 km.
Okolí je lemováno cyklostezkami, vodní nádrž Baška je nedaleko. Výlety k vodě nebo pod kopečky jsou tak další příjemnou alternativou jak trávit čas v tomto prostředí.

Ať už hledáte soukromí a prostor pro sebe nebo uvažujete investičně, stavte se podívat. BO! takových míst moc není.

Kontakt

Ing. Silvie Jemelíková

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: