Cena:
9 600 000 Kč (3 522 Kč/m²)
Změněno: 23.03.2024 v 01:00 ID: 18549031
Kód zakázky: 218273, Unikátní stavební pozemek u vody v Dolních Věstonicích - Ideální pro váš turistický sen.

Vítejte v srdci turistického ráje Jižní Moravy! Máme pro vás jedinečnou příležitost v podobě rozlehlého stavebního pozemku o ploše 2207 m2 nacházejícího se v oblíbené lokalitě Dolní Věstonice, přímo u vody. Navíc, samotná část vodní plochy o rozloze 519 m2 je součástí této exkluzivní nabídky!

Tento kouzelný pozemek leží na úpatí malebných Pavlovských vrchů, u pravého břehu Dyje 5, okouzlující vodní nádrže Nové Mlýny (známá rybářská oblast kde se konají největší závody v ČR - Stairs2Hell). Jste tak jen kousíček od osvěžujícího zážitku na vodě a výjimečných panoramatických výhledů na okolní krajinu, včetně majestátní Zříceniny Děvičky a nádrže samotné.

Z tohoto pozemku můžete udělat své vlastní turistické útočiště nebo rodinný domov. Nabízíme zavedené připojení k elektřině, což vám ušetří mnoho času a starostí při plánování vašeho projektu. Na ploše pozemku je možné postavit dům pro rodinnou rekreaci o zastavěné ploše až 80 m2 s praktickým obytným podkrovím. Pro zpracování odpadů lze využít osvědčenou jímkovou technologii. Vodu nutné řešit vlastní studnou.

Momentálně na pozemku najdete jednu chatu a tři pronajaté karavany, které vám přinášejí stabilní příjem. Tato investiční možnost může být pro vás dalším benefitem, který nabízí tento výjimečný pozemek.

Nezávisle na tom, zda sníte o vytvoření útulného rodinného útočiště nebo chcete investovat do prosperujícího turistického zařízení, tento pozemek je jako stvořený pro váš sen. Nechte svou kreativitu rozkvést na této neopakovatelné parcele, která přináší příležitost, krásu a strategickou polohu v jednom.

Neváhejte mě kontaktovat pro více informací a zajištění prohlídky tohoto výjimečného pozemku. Vaše vize se může stát realitou právě zde v Dolních Věstonicích. Inzerovaná cena je bez provize Bidli. Více info u průvodce Bidli.

Kontakt

Tomáš Prudík

Bidli reality, a.s.

Jindřišská 889/17, Praha 1

Více informací o Bidli reality, a.s.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: