Cena:
4 725 000 Kč (9 087 Kč/m²)
Změněno: 24.03.2024 v 01:01 ID: 18881522
Kód zakázky: 4229, Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k zakoupení nemovitosti v srdci Českého Těšína, s výbornou dostupností do centra města. Jedná se o dvoupodlažní budovu o zastavěné ploše 260m², která představuje nevyčerpatelný potenciál pro nového majitele.

Tato nemovitost se v současné době nachází v původním stavu a je připravena k celkové rekonstrukci. Nový vlastník má možnost proměnit tuto budovu podle vlastních představ a potřeb. Nemovitost má 2 podlaží , díky tomu nabízí rozsáhlý prostor pro bydlení či komerční využití, ať už se jedná o kanceláře, obchodní prostory nebo jiné podnikatelské aktivity.

Umístění této nemovitosti je strategické, s výbornou dostupností do centra města. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení. To z ní činí ideální místo pro život i podnikání.

Nemovitost disponuje dostatečným prostorem na parkování, což je velký benefit v centrální lokalitě. Pro nového majitele to znamená pohodlný a bezproblémový přístup k nemovitosti, ať už pro osobní potřebu nebo pro klienty a návštěvníky.

Investice do této nemovitosti představuje perspektivní krok s ohledem na rostoucí atraktivitu Českého Těšína. Díky svému umístění, rozsáhlým možnostem využití a potenciálu pro modernizaci se stává tato nemovitost vynikající investicí do budoucnosti.

Nepropásněte tuto jedinečnou šanci na získání vlastního kousku Českého Těšína – domova plného možností a potenciálu. Otevřete si dveře k novým začátkům a investujte do budoucnosti s touto unikátní nemovitostí.

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: