Inzerce pozemků a zahrad
Cena:
27 000 000 Kč (2 700 Kč/m²)
V případě rychlého jednání možná dohoda.
Změněno: 11.03.2024 v 03:08 ID: 17917251
Kód zakázky: 4573, Naše společnost vám exkluzivně nabízí ke koupi pozemek určený pro lehký průmysl o rozloze 10.000 m2 (2.700,- Kč/m2) nacházející se v Ostravě – Svinov, vedle průmyslové zóny (PPL, Skanska transbeton).
Rovinatý pozemek se strategickým umístěním vedle dálnice s příjezdovou komunikací (sjezd na pozemek ze zpevněné silnice), veškeré sítě v dosahu. K tomuto pozemku je připraven projekt z roku 2013 na logistické centrum Svinov – architektonická studie. Vyhotovení projektu v hodnotě 2.000.000,- Kč součástí prodeje.

Možnost výstavby komplexu logistického centra sestávajícího ze skladových objektů a provozně administrativního objektu s komerčním zázemím na pozemku.
Komplex logistického centra je rozdělen do dvou základních částí – na část dvoulodních halových skladovacích a expedičních objektů a na část dvoupodlažního provozně administrativního objektu a komerčním zázemím – showroomem.

Lehký průmysl slouží k lehké průmyslové výrobě a logistice v samostatných objektech, nebo k tomuto účelu vymezených areálech. Zástavba tohoto funkčního využití je charakteristická průmyslovými objekty velkého objemu s technologií o nízké nebo střední emisní vydatnosti.

Součástí prezentace je vizualizace logistického centra.

V případě rychlého jednání možná dohoda.

Pro více informací včetně financování je k dispozici Kamil z Kaktusu.
Budeme se na Vás těšit.

Kontakt

Kaktus Reality s.r.o.

Hlavní třída 562/85, 70800, Ostrava - Poruba
www.kaktusreality.cz

Více informací o Kaktus Reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: