Změněno: 27.03.2024 v 01:01 ID: 18417179
Kód zakázky: 3091, Představujeme Vám jedinečnou nabídku rodinného domu v hrubé stavbě v Třinci v části Konská. Tento prostorný dům o velikosti 160 m² se pyšní 6+kk dispozicí, která nabízí nejen dostatek prostoru pro celou rodinu, ale také možnost přizpůsobení domu podle vašich individuálních představ v souladu s přírodou.

Dům je postaven z kvalitních cihel Heluz Profi 30 a střecha je pokryta tradiční betonovou střešní taškou Bramac - tegalit s technologií STAR. Díky pevné konstrukci a odolným materiálům můžete očekávat dlouhodobou spolehlivost a odolnost tohoto domu. I když momentálně nejsou vybudované přípojky, elektřina a voda jsou k dispozici na hranici pozemku. Součástí plánů je také čistička odpadních vod, což je ekologické a šetrné řešení k životnímu prostředí. Dále na pozemku najdete studnu, která přináší možnost využití vlastního zdroje pitné vody. Přístup k pozemku je zajištěn po obecní cestě, zaručuje tak snadnou dostupnost a pohodlný příjezd k domu.

Pozemek o celkové ploše 1580 m² nabízí dostatek prostoru pro vaše představy o krásné zahradě a venkovním prostoru. Zde si můžete vytvořit svůj vlastní ráj, plný zeleně, květin a relaxačních zón. Navíc, dům je situován v klidné a slunné lokalitě s výhledy do přírody, poskytuje tak plnohodnotné soukromí a místo pro odpočinek.

Tato lokalita v Třinci, část Konská, nabízí ideální kombinaci klidného venkovského prostředí a zároveň je v blízkosti veškeré infrastruktury. Místní obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení jsou snadno dostupné, což představuje váš každodenní život. Pro ty, kteří touží po aktivním životním stylu, je zde také možnost využití okolní přírody. V blízkosti domu se nacházejí lesy, cyklostezky a turistické trasy, které nabízejí ideální prostředí pro pěší túry, cyklistiku a další outdoorové aktivity. Tato lokalita je rájem pro přírodní nadšence a milovníky venkovního života.

Tento dům je vhodný pro všechny věkové generace, kteří hledají prostorný a pohodlný domov. S možností přizpůsobit si interiér a dokončit dům podle svých představ, zde můžete vytvořit ideální prostor pro svou rodinu a žít v souladu s přírodou.

Přijďte si prohlédnout tuto jedinečnou stavbu, která vám nabízí neomezený potenciál pro realizaci vašich vlastních snů. Kontaktujte naši BO! kancelář a rádi Vám poskytneme podrobnější informace a domluvíme prohlídku.

BO! s námi rostou příběhy ..

Kontakt

BO! reality a finance

Husova 406, 73961 , Třinec
www.boreality.cz

Více informací o BO! reality a finance


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: