Inzerce rodinných domů
Cena: Cena je uvedena za hrubou stavbu s DPH včetně nové kanalizace, vodovodní přípojky a nové cesty asfaltové. Dodělání RD je za 3.300.000,-Kč.
Změněno: 23.04.2024 v 09:13 ID: 17889500
Kód zakázky: 1812, Naše společnost Vám nabízí ke koupi samostatně stojící, nepodsklepený rodinný dům s využitelným půdním prostorem, který je ve fázi hrubé stavby.

Rodinný dům je o dispozici 4+kk, celková podlahová plocha je 135 m².

Výstavba RD je realizována v lokalitě Orlová – Poruba na ulici Záchranářů, kde je krásný výhled na Beskydy a okolní krajinu, ale také božský klid. Tato lokalita vyniká výbornou dopravní dostupností do centra Ostravy, Havířova a Karviné.

Co je již na domě hotové: základová deska, obvodové zdi z broušených cihel KM BETA 30 cm, železobetonový věnec, betonové jímky na dešťovou vodu (10 m3), zateplení soklu extrudovaným polystyrénem. V domě jsou dále zakoupené/připravené cihly na vnitřní příčky. Dále je zde nová zhotovená kanalizace a vodovodní řád. Kompletně bude hotovo v březnu 2024 včetně nové asfaltové příjezdové cesty.

Půdorys domu tvoří prostorný obývací pokoj s krbem, jídelní částí s kuchyní (rozměry 11,750m x 5m), 2 samostatné neprůchozí dětské pokoje, prostorná vstupní hala, koupelna s WC, ložnice s šatnou a koupelnou s WC, technická místnost.

Vytápění a ohřev vody v domě má dle projektové dokumentace zajišťovat tepelné čerpadlo.
Společnost, která dům prodává, je ochotna po dohodě RD dostavět. Nemusíte si tedy lámat hlavu s hledáním stavební firmy, která by Vám dům kompletně dokončila.

Veškeré další informace Vám rádi poskytneme na osobní prohlídce nemovitosti nebo telefonicky.

Kontakt

Mgr. Michal Prőll / jednatel

Realitní Partneři s.r.o.

28. října 68/165, 709 00, Ostrava - Mariánské Hory a Hulváky
www.RealitniPartneri.cz

Více informací o Realitní Partneři s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: