Cena: včetně provize
Změněno: 11.04.2024 v 01:00 ID: 18601973
Kód zakázky: 53257, Hledáte klidné místo v přírodě pro relaxaci nedaleko centra města? Nabízíme k prodeji chatu na vlastním pozemku v Havlíčkově Brodě. která splní všechna přání.

Tato nemovitost je určena k rekreačnímu užívání. V přízemí najdete místnost s kamny, kterou můžete využít jak k posezení tak i k přespání. V podkroví chaty je prostor na spaní. Pod chatou se nachází malý sklípek na uskladnění potravin.

Vytápění chaty je zajištěno kamny na dřevo, vodu a baterku si případně nezapomeňte vzít s sebou, neboť do chaty není zavedena voda ani elektřina. Možnost zřízení vlastního el. připojení. Voda je pouze na kraji pozemku a to užitková, ale je možné udělat vrt. WC je suché.

Nemovitost leží na oploceném pozemku o velikosti 388 m2 se vzrostlými stromy, které zajišťují úplné soukromí. K chatě je možný příjezd ze dvou stran. Zahrada je orientovaná na jih a ohraničena plotem. Okolí chaty je ideální pro milovníky přírody, na procházky a houbaření. Okolní rybníky jsou oblíbeným místem pro rybáře.

Více informací a všechny podrobnosti vám rádi sdělíme na prohlídce.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: