Cena: včetně provize
Změněno: 02.03.2024 v 01:00 ID: 18783784
Kód zakázky: 55533, Vítejte u projektu Slunovrat Orlík!

Geniální investiční projekt s garantovaným nájemcem. Předpokládaný atraktivní roční výnos po odečtení nákladů je 6 - 9%. Díky tomu máte jistotu, že vaše investice do tohoto projektu bude profitabilní.

Tento apartmán (ateliér) je o dispozici 1+kk s celkovou plochou 23,98 m2, z toho balkón má 3,53 m2. K apartmánu náleží vnější parkovací stání. Apartmán je umístěn ve druhém nadzemním podlaží v budově D s výtahem.

Touto koupí nerealizujete pouze obyčejný nákup apartmánu nebo bytu, který budete pronajímat. Koncept tohoto projektu vám přináší mnohem více! Investor kupuje i místo v tomto dokonalém resortu, do kterého budou hosté jezdit za veškerým celoročním vyžitím a budou se potřebovat někde ubytovat, a to právě u vás! Tento koncept nemá na území ČR obdoby a my víme, že vaše investice se díky tomu vyplatí!

V nabídce jsou apartmány o dispozici 1+kk a 2+kk. Jedná se o ubytování na úrovni moderního 4hvězdičkového hotelu, plně srovnatelného s evropskými konkurenty. Hlavním zaměřením je rodinná rekreace a pořádání rozsáhlých firemních akcí. Hosté mohou očekávat prvotřídní restauraci, rozsáhlé wellness centrum s vnitřním bazénem, proměnlivé kongresové prostory, dětský klub, herny, venkovní bazén, dětská hřiště a sportoviště pro široké spektrum aktivit.

Projekt se rozkládá na rozlehlém pozemku obklopeném částečně lesem, společně s nádherným klidem je tedy zajištěna dokonalá symbióza s přírodou. Orlická přehrada, místo, které spojuje krásy přírody s luxusem moderního rekreačního života. Malebná lokalita s nádhernou krajinou, bohatou historií a výbornou dopravní dostupností pro rodinnou i firemní klientelu (Praha 100 km, Plzeň 100 km, České Budějovice 58 km, Tábor 36 km, Písek 18 km).

Plánované dokončení (prosinec 2025).

Více slov, dle mého názoru, netřeba. Neváhejte nás kontaktovat, veškeré dotazy rádi zodpovíme.

Kontakt

REALITYSPOLU

Bucharova 1423/6 Office Park Nové Butovice (Budova B), 158 00, Praha 5
www.okrealitnisluzby.cz

Více informací o REALITYSPOLU


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: