Inzerce bytů
Cena:
Změněno: 27.05.2023 v 08:00 ID: 18364722
Nový rezidenční komplex blízko pláže v Torroxu. Velmi prostorné a světlé byty s velkými terasami. Vybrat si můžete z přízeních bytů, které mají velké terasy nebo byty v prvním až třetím patře za skvělé ceny.

47 apartmánů je postaveno v moderním stylu asi 400 m od pláže, mezi městy Peñoncillo a Torrox Costa. Všechny byty mají plně vybavenou kuchyň, klimatizaci, garáž a komoru - vše ve světlých barvách a otevřeném půdorysu mezi obývacím pokojem a kuchyní. Celá urbanizace je uzavřena velkým a slunným bazénem.

Torrox, který má podle AEMET nejlepší počasí v Evropě, nabízí oblíbenou promenádu se spoustou restaurací, chiringuitos a kaváren. Torrox Pueblo, 5 minut v horách, pochází ze 7. století a nabízí skutečné prostředí s restauracemi a malebnými uličkami.

Blue sea Torrox se staví mezi Penoncillo a Torrox Costa v pěší vzdálenosti od veškeré občanské vybavenosti - Penoncillo se všemi chiringuitos a Torrox Costa s vybavením, jako je autobus do Nerja, Torre del Mar a Malaga, lékárny, restaurace atd.
NEPLATÍTE PROVIZI - JSME ZÁSTUPCI DEVELOPERA

https://www.rinconproperty.es/blue-sea-torrox/

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: