Inzerce chat a chalup
Cena:
1 500 Kč
Cena 1500 Kč za den + elektřina podle skutečné spotřeby + místní poplatky OÚ Staňkov
Změněno: 28.01.2024 v 17:49 ID: 18169905
Nabízím krátkodobý pronájem chaty u Staňkovského rybníka, okr. JH, u Staňkovského rybníka, okr. JH., květen až září.
Uvedená chata se nachází v klidném prostředí 17 m od břehu rybníka, poblíž obce Staňkov, 2 km od městyse Chlum u Třeboně.
GPS souřadnice jsou 48 stupňů 58 minut 56 vteřin severní šířky a 14 stupňů 57 minut 40 vteřin východní délky, neboli +48,982284; +14,961099.
Chata má přízemí a obytné podkroví. Před chatou je travnatá plocha a z ní přímý přístup do rybníka. Od sousedních chat je celá plocha ohraničena živými ploty. K chatě vede zpevněná příjezdová cesta a parkování autem je možné hned vedle chaty. Na travnaté ploše je ohniště, houpačka a zcela na břehu rybníka je posezení, stůl a lavice ve stínu vrby.
Chata je určena hlavně pro rodiny. Umožňuje ubytování 6 osob ( 4 lůžka v podkroví a 2 lůžka v přízemí).
V přízemí je k dispozici kuchyňská linka velmi dobře vybavená kuchyňskými potřebami a jídelním nádobím, kuchyňský dřez se studenou i teplou vodou, sporák se sklokeramickou varnou deskou, lednička, mrazák, kamna Petry, posezení s křesly a velkým stolem a televize s pozemním i satelitním příjmem. Palivové dřevo v přiměřeném množství je v ceně pronájmu.
Koupelna, rovněž v přízemí, má samostatný vchod. Je v ní sprchový kout a umyvadlo společně s WC.
Lůžka jsou vybavena prošívanými dekami a polštáři. Ložní prádlo – povlaky a prostěradla - je nutno mít vlastní.
Součástí chaty je garáž, kde je možno uskladnit jízdní kola a další větší předměty. V garáži jsou jističe elektřiny a všechny jsou dole popsané, k jakému spotřebiči patří. Vyprodukovaný odpad se třídí obvyklým způsobem, směsný se dává do popelnice, ta se vyváží každou středu brzy ráno.
K dispozici je dále 4místná loď (Jola) s vesly. Za poplatek 1000 Kč na týden lze k ní zapůjčit elektrický motor 12 V/360 W, hlubokocyklový akumulátor 100 Ah a nabíječku 10 A.
V místě přímo před chatou je možnost rybaření, ke kterému není nutné členství v ČRS. Povolenky se prodávají například v Chlumu u Třeboně v Centru rybářství a cyklistiky na břehu rybníka Hejtman, ale i v jiných obchodech a v místních kempech.
V místě je široká možnost sportovního vyžití, hustá síť pěších turistických cest a cyklostezek, tenisová a volejbalová hřiště, vybavená dětská hřiště. Je zde možnost výletů do Třeboně (20 km), Jindřichova Hradce (23 km), Českých Budějovic (50 km) i do Rakouska (část břehu rybníka je na hranici nebo již v Rakousku).
Chatu pronajímám pouze v celku jedné oprávněné osobě na celé týdny nejlépe od soboty do soboty, lze se však domluvit i jinak. Cena za týden je 10 500 Kč, za samotný víkend 4500 Kč, za třídenní prodloužený víkend 6000 Kč. Jinak platí běžná kalkulace 1500 Kč za den.
Při rezervaci předem požaduji zálohu 2000 Kč do týdne od jejího objednání, jinak bude rezervace stornována. Doplatek požaduji zaplatit nejpozději 3 dny před nástupem.
Záloha nebo její část bude v případě zrušení rezervace (nejpozději 2 týdny před nástupem) vrácena, a to při zrušení nejpozději 2 měsíce před nástupem celá, při zrušení od 1 do 2 měsíců před nástupem v částce 1000 Kč, při zrušení od 2 týdnů do 1 měsíce před nástupem v částce 500 Kč. Při pozdějším zrušení záloha vrácena nebude.
Podrobnosti lze sdělit a rezervaci pronájmu dohodnout na tel. 606 117 096

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: