Inzerce bytů
Cena: naši klienti neplatí provizi
Změněno: 20.09.2023 v 11:23 ID: 18615829
  • Lokalita: Španělsko
  • Druh nabídky: prodej bytů
  • Financování: kalkulace hypotéky zdarma
  • Velikost bytu: 3+1
  • Vlastnictví: osobní
  • Typ budovy: smíšený
  • Stav objektu: novostavba
  • Balkón: ano
  • Výtah: ano
  • Podlaží: 16
  • Energetická náročnost budovy: A - Mimořádně úsporná
Komplex Sky Tower se nachází na okraji řeky Guadalmina v centru pulzujícího města Málaga na pobřeží Costa del Sol a je skutečně unikátním projektem s výhledem na celé město a historické centrum města.

Určitě bude synonymem kvality a jedinečného životního stylu. Komplex s 252 apartmány s 1 až 3 ložnicemi nabízí společné prostory, jako je co-working area, prádelna, střešní bazén s barem a kino. Panoramatický výhled z 30. patra z něj dělá jedinečný projekt v oblasti Costa del sol.

V rostoucím městě s velkým národním a mezinárodním zájmem se buduje emblematický projekt, který je již viditelný z celého města. Prostředí je perfektně napojeno na MHD a dálnici, takže vše potřebné máte blízko.

Pokud milujete městský život, ale nechcete se vzdálit přírodě, z jednoho z domů ve Toweru II si můžete díky velké výšce budovy užít výhled na město a moře. Široká škála společných prostor a bazén na střeše domu vám navíc umožní využít volný čas se všemi službami, aniž byste opustili svůj domov.

Projekt se skládá z bytů s 1 až 3 ložnicemi, se dvěma společnými suterény pro garáže a společnými prostory v přízemí pro pokrytí všech vašich potřeb. Každý z apartmánů Sky tower je funkčně navržen tak,aby splnil nejnáročnější požadavky nových majitelů

Z přízemí domu máte přístup ke všem službám, které vám usnadní každodenní život: concierge, prádelna, víceúčelová místnost, posilovna s toaletami, schodiště a tři výtahy.

Vybavení bytu -

Podlahy:

Výběr vhodných, vysoce kvalitních podlahových materiálů je prvním krokem při zařizování každého domova.

Podlaha bude vyrobena z laminátové podlahy typu AC4, zkosené na 4 stranách, od společnosti Tarkett. Podhled ve všech místnostech zlepší estetiku, akustiku a tepelný vjem v prostoru. Stěny a stropy budou opatřeny latexovým nátěrem. Terasy a verandy budou obloženy protiskluzovou keramickou dlažbou.

Kuchyně:

Popusťte uzdu své kulinářské kreativitě a užijte si vaření pro všechny, které máte nejraději. Naše luxusně zařízené kuchyně si zamilujete. Porcelánová kameninová podlaha Saloni. Hladká latexová barva na stropy a stěny.

Celá kuchyně bude plně vybavena kvalitní kuchyňskou linkou, pracovní deskou Silestone, nerezovým dřezem a baterií s výsuvným rozprašovačem.

Integrované spotřebiče: digestoř, varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka, pračka a lednice.

Koupelny:

Místo, kde můžete relxovat, najít klid a pohodu. Podlaha bude porcelánová kamenina skachlovými stěnami. Latexová barva na stropě zaručí, že nedojde k vlhktosi ze sprchování. Porcelánem smaltovaná sanitární keramika Roca. Sprchové vaničky se zástěnami a akrylátovou vanou Easy, Roca. V koupelně bude také umyvadlo a zrcadla v ceně.

Klimatizace a vytápění:

Udržitelnost lze zavést do praxe i doma. Systémy TUV a teplo/studená klimatizace s individuálními aerotermálními systémy umožňují inteligentní a přesnou regulaci teploty v bytě. Vnitřní vodovodní instalace bude provedena ze síťovaných polypropylenových trubek s izolací.

Komunitná prostory pro všechny rezidenty:

Dejte si chvíli na vydechnutí a odpojení. Užívejte si každý den ve společnosti lidí, kteří dělají váš život tak výjimečným.

K dispozici je všem rezidentům bazén se sluneční terasou, posilovna, co-working místnost, kino, prádelna, herna a víceúčelová místnost například pro práci s notebookem.

vysokorychlostní výtahy budou s přístupem z garáže do všech podlaží. Parkoviště s leštěnou betonovou podlahou, ventilačními zařízeními, odsáváním CO2 a systémy detekce požáru a ochrany. Přípojky pro elektroauta jsou samozřejmostí.

Cenová nabídka bytů: zaváděcí ceny !

1 ložnice, 1 koupelna - 58m2 - cena pd 276.000 €

2 ložnice, 2 koupelny - 81 m2 - cena od 354.000 €

3 ložnice, 2 koupelny - 101 m2 - cena od 364.000 €

Atico 3 ložice, 2 koupelny, terasa - cena od 800.000 €

Kompletní nabídku bytů včetně cen zašleme na vyžádání.

Rozpis plateb: rezervace bytu 3000€ a dále při podpisu kupní smlouvy 30% z ceny nemovitosti. 70% při podpisu posledních dokumentů u notáře a převzetí klíče od nemovitosti.

Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: