Inzerce komerčních prostor
Cena:
19 500 000 Kč (19 500 Kč/m²)
Změněno: 23.03.2024 v 01:00 ID: 18523196
Kód zakázky: 0122, Nabízíme k prodeji komerční prostory v atraktivní lokalitě na adrese ulici 28. října - Mariánské Hory, nedaleko centra Ostravy. Tato nemovitost je ideální pro investory, kteří hledají lukrativní příležitost s vysokým potenciálem návratnosti investice.

Jedná se o cihlový objekt ve velmi dobrém stavu, který nabízí široké možnosti využití. Patrový dům s celkovým počtem 4 podlaží poskytuje dostatek prostoru pro různé obchodní aktivity. Zastavěná plocha 340m² a užitná plocha cca 1000m2, kterou je možné upravit dle potřeb investora, nabízí dostatek prostoru pro rozvoj podnikání.

V 1.NP a 2.NP je komerční prostor.
V 3.NP jsou dvě bytové jednotky 2kk a 3kk.
Ve 4.NP jsou tři bytové jednotky 2kk, 1+1 a 1+1.

Výhodou této nemovitosti je také přítomnost parkovacích míst, což je pro podnikatelskou činnost velmi důležité. Investoři ocení také výhodnou polohu v blízkosti centra Ostravy, což zaručuje snadnou dostupnost pro zákazníky a zaměstnance.

Nemovitost je ve výborném technickém stavu a bytové jednotky jsou po rekonstrukci. V domě je výtah.
Přítomnost plynovodu zajišťuje komfortní provoz a minimalizuje náklady na provoz.

Tato nemovitost nabízí perfektní příležitost pro investory, kteří hledají stabilní a výnosnou investici. Možnost pronájmu prostor přináší další příjmy a zajišťuje návratnost investice. Vzhledem k současnému stavu nemovitosti je možné okamžitě zahájit podnikání a využít veškerého potenciálu, který tato nemovitost nabízí.

Doporučuji neváhat s prohlídkou, ráda Vás provedu celým objektem. Kontaktujte mě a domluvte si prohlídku pro bližší informace. Těším se na Vás.

Kontakt

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, 738 01, Frýdek-Místek
www.smilereality.cz

Více informací o SMILE reality s.r.o.


Vaše osobní údaje budou zpracovány dle těchto podmínek.

Další podobné inzeráty: