Cena:
255 Kč
45min
Změněno: 20.04.2024 v 09:25 ID: 18907556

Hello!

Jmenuji se Jana a ráda bych Vám touto cestou nabídla své audio lekce angličtiny pro dospělé.

Audio lekce nejsou pouze o poslouchání a mluvení, jak by se mohlo zdát. Ve výuce používám šikovnou aplikaci, která Vás efektivně vtáhne i do dalších dovedností jako je čtení, psaní a výslovnost. Aplikace funguje na všech zařízení - telefon, tablet, laptop, PC. Postupně vyvijím i aplikaci na slovní zásobu, abyste mohli trénovat slovíčka ve svém mobilu. Pro spojení je nejideálnější MS Teams (free verze), která umožňuje sdílení obsahu a předání řízení obrazovky během telefonování.

Dále nabízím:
Diskrétní přístup: záleží mi na Vašem soukromí a pohodové atmosféře během lekce, proto vyučuji bez kamery, která může soukromí i pohodu během výuky narušovat.

Přátelská atmosféra: vždy Vás čeká pozitivní a přátelská lekce, při které se nejen něco naučíte, ale opadne z Vás i každodenní stres. 😊

Skvělá dostupnost: díky výuce pouze přes audio hovor se můžete vzdělávat i z míst s méně kvalitním internetovým připojením nebo s minimem dat kdekoli Vám to bude vyhovovat – z gauče, balkonu nebo i parku.

Udržitelná a férová cena: nabízím dlouhodobě udržitelnou cenu pro obě strany 85,- za 15min. Platba probíhá přes fakturu vždy na konci měsíce dle odučených hodin. Nejste nuceni si kurz předplácet a nečekají Vás ani pozdní storna.

Frekvence dohodou: můžete využít různých časových možností, například pouze 15min konverzace párkrát za týden, pravidelně jednou týdně 45min výuky nebo 90min jednou za 14 dní.

Aktivity nad rámec kurzu: mimo audio lekcí se mnou, Vás čeká i spousta materiálů na „domácí přípravu“, která je zahrnuta v ceně lekce

Ranní a dopolední lekce: vyučuji každý den od pondělí do neděle od 6:00 do 13:00, lekce jsou tedy ideální nejen pro ty, kteří se lépe soustředí velmi brzy ráno či v dopoledních hodinách, ale třeba i pro pracující na směny nebo studenty VŠ

Zkušební audio lekce je zdarma a nezávazná. Vyzkoušíte si, jak taková lekce probíhá a vypadá a mimo to se více dozvíte i o mně. :-) Připravím Vám zdarma i rozřazovací test.

Pokud chcete pouze prezenční lekce, je k ceně jedné lekce připočítána doprava 100,- (45 min výuky u Vás je 355,-)

Budu se těšit! Hear you later!

Kontakt

  • okres Pardubice

Další podobné inzeráty: