Cena:
2 000 Kč
Změněno: 24.04.2024 v 06:57 ID: 18612547

Trvala licence
Od hobby po domácí podnikání, design pro vaši vášeň
Ať už je grafický design zábavou nebo tvoříte s určitým účelem, CorelDRAW® Standard má vše, co potřebujete k vytváření působivé grafiky pro domácí projekty nebo pro vaši malou firmu.

Design a rozložení vše v jednom
CorelDRAW Standard poskytuje významné možnosti pro grafický design a rozvržení v jediné aplikaci.
Bezchybná úprava fotek
Vylepšete jakýkoli obrázek pomocí výkonných funkcí pro úpravu fotografií založených na vrstvách v aplikaci Corel PHOTO-PAINT Standard.
Snadné použití
Vytvářejte s jistotou pomocí intuitivních nástrojů, tipů a výukových programů na dosah ruky – bez ohledu na úroveň vašich dovedností nebo odbornou oblast.
Co je zahrnuto?
Spárujte svou fantazii s touto všestrannou sbírkou ilustrací, rozvržení a aplikací pro úpravu fotografií a vytvořte působivé návrhy pro různé účely.

Od klonovacích a uměleckých mediálních nástrojů až po Shadow, Spiral, Smooth a Smear, najdete tu správnou sadu nástrojů pro vektorové ilustrace a rozvržení stránky pro řešení osobních a domácích obchodních kreativních projektů.

Nástroje, které podporují kreativitu
Vytvořte svou nejlepší práci se sadou uživatelsky přívětivých funkcí pro grafiku, rozvržení, ilustrace, obkreslování, úpravy fotografií, webové obrázky a umění.

vektorové ilustrace
Proměňte základní linie a tvary ve složitá umělecká díla. Vytvářejte křivky pomocí mnoha univerzálních nástrojů pro tvarování a kreslení.
Rozvržení stránky
Vytvářejte rozvržení pro brožury, vícestránkové dokumenty a další. Použijte pravítka, mřížky a vodítka, které vám pomohou uspořádat objekty a umístit je přesně tam, kam chcete.
úprava fotografie
Vylepšete a retušujte své fotografie pomocí výkonných nástrojů pro úpravu fotografií založených na vrstvách Corel PHOTO-PAINT Standard. Upravte barvu a tón, použijte efekty, odstraňte nedokonalosti a další.
Typografie
Krásně uspořádejte písmo pomocí řady textových nástrojů.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: