Cena:
15 000 Kč
Změněno: 01.11.2023 v 08:15 ID: 18612549

Trvala licence
Profesionální software pro grafický design pro Windows
Kreativita se snoubí s produktivitou
Sada CorelDRAW® Graphics Suite je plně vybavená profesionální sada nástrojů pro návrhy, která umožňuje vytvářet dechberoucí projekty vektorových ilustrací, sazby, úprav fotografií a typografických projektů s naprostou efektivitou. Cenově příznivé předplatné poskytuje neuvěřitelnou trvalou hodnotu s okamžitým a zaručeným přístupem k exkluzivním novým funkcím a obsahu, špičkovým výkonem a podporou nejnovějších technologií. Kreslit v perspektivě – Kreslení objektů nebo ilustrovaných scén v perspektivě, rychleji a snadněji než kdy předtím. Vyberte si z 1, 2 nebo 3-bodové perspektivy, nakreslete nebo přidejte existující skupinu objektů do sdílené perspektivní roviny a volně přesouvejte a upravujte objekty bez ztráty perspektivy.
Flexibilní návrhový prostor – Přejděte od nápadu k výstupu v rekordním čase s novými pracovními postupy, které vám dají kontrolu nad vašimi stránkami a aktivy.
Dynamická správa aktiv – Zajistěte, abyste vždy pracovali s nejaktuálnějšími aktivy díky novému působivému pracovnímu postupu správy aktiv. Vytvořte jediný zdroj pravdy pro návrhové prostředky sdílením symbolů napříč projekty a týmy a synchronizací aktualizací, když provedete změny vy nebo ostatní.
Typografie šetřící čas – Zkraťte kroky k vytvoření revoluční typografie s přímým přístupem k více než tisícovce rodin Google Fonts ve správci písem Corel. Bez námahy procházejte, prohledávejte a zobrazujte náhled knihovny Google Fonts, která obsahuje řadu nových variabilních písem, aniž byste museli instalovat písma, která chcete používat.
Progresivní úpravy obrázků – Udělejte si práci s tím, co máte rádi, s výkonnými novými funkcemi pro úpravu fotografií, které byly navrženy tak, aby vylepšovaly obrázky v méně krocích.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: