Cena:
8 000 Kč
Změněno: 01.11.2023 v 08:16 ID: 18612545

Trvala licence
Co je CorelDRAW Graphics Suite
Design – Vytvářejte jedinečné ilustrace, nápisy, loga a další – na Windows nebo Mac – a na cestách s CorelDRAW.app™.
Spolupráce – Spolupracujte s klienty a kolegy pomocí CorelDRAW.app a získejte zpětnou vazbu v reálném čase od jednoho nebo mnoha recenzentů.
Hotovo – Dodávejte výjimečné výsledky za kratší dobu díky skutečně produktivním nástrojům pro jakýkoli typ výstupu.
Všechny nástroje, které potřebujete k řešení jakéhokoli projektu – CorelDraw, CorelPhotoPaint, CorelDraw.app, CorelDRAW.app pro iPad, Capture, Corel Font Manager, AfterShot 3 HDR
Nebe je konečná hranice! - CorelDRAW Graphics Suite si oblíbili různí návrháři, průmyslová odvětví a podniky po celém světě, od výroby a inženýrství až po tvorbu znaků, marketing a další.
Klíčové vlastnosti
Kreslit v perspektivě – Kreslení objektů nebo ilustrovaných scén v perspektivě, rychleji a snadněji než kdy předtím. Vyberte si z 1, 2 nebo 3-bodové perspektivy, nakreslete nebo přidejte existující skupinu objektů do sdílené perspektivní roviny a volně přesouvejte a upravujte objekty bez ztráty perspektivy.
Flexibilní návrhový prostor – Přejděte od nápadu k výstupu v rekordním čase s novými pracovními postupy, které vám dají kontrolu nad vašimi stránkami a aktivy.
Dynamická správa aktiv – Zajistěte, abyste vždy pracovali s nejaktuálnějšími aktivy díky novému působivému pracovnímu postupu správy aktiv. Vytvořte jediný zdroj pravdy pro návrhové prostředky sdílením symbolů napříč projekty a týmy a synchronizací aktualizací, když provedete změny vy nebo ostatní.
Typografie šetřící čas – Zkraťte kroky k vytvoření revoluční typografie s přímým přístupem k více než tisícovce rodin Google Fonts ve správci písem Corel. Bez námahy procházejte, prohledávejte a zobrazujte náhled knihovny Google Fonts, která obsahuje řadu nových variabilních písem, aniž byste museli instalovat písma, která chcete používat.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: