Cena:
250 Kč
Změněno: 11.03.2024 v 12:14 ID: 15675586

TV tuner jako PCMCIA karta, převod obrazu a zvuku z analogu na digital (VHS na DVD), S-Video + kompozitní vstup, příjem klasického analogového i digitálního pozemního vysílání DVB-T, teletext, stereo, FM rádio, dálkové ovládání.

Popis produktu:

AVerTV TV Hybrid+FM Cardbus je TV tuner od renomované firmy. Je určen pro uživatele notebooků a tomu odpovídá i jeho provedení - jedná se totiž o PCMCIA kartu.

Zajímavý je tím, že kombinuje funkce klasického analogového tuneru s tunerem pro příjem digitálního pozemního televizního vysílání DVB-T. To, protože je digitální, poskytuje skvělý obraz, zvuk a další funkce. Můžete tedy hned přijímat analogový signál a přejít na digitální vysílání jakmile bude dostupné.

Kromě klasického vstupu pro televizní anténu resp. analogovou kabelovou televizi nepřekvapí ani přítomnost Video-in vstupů pro nahrávání záznamů z Vašeho videa, kamer apod. - k dispozici je jak S-Video tak i kompozitní vstup.

Dodávaný software zajišťuje všechny běžné funkce, které se od TV tunerů očekávají. Můžete sledovat a nahrávat (do formátu MPEG I/II/4) televizní programy nebo Video-in vstup, poslouchat FM či DVB-T rádio, prohlížet teletext, ukládat a organizovat obrázky apod.

Samozřejmostí jsou běžné funkce PVR pro např. naprogramované nahrávání pořadů (dokonce včetně možnosti probuzení z hybernace či stand-by) nebo přeskakování / pozastavování sledovaného pořadu apod. Funkce preview dokáže zobrazit 16 kanálů najednou a umožní Vám vybrat si, který z nich chcete sledovat. Dále karta podporuje širokoúhlý režim 16:9 nebo i vysílání ve vysoké kvalitě HDTV (1080i / 720P).

Dodávány jsou ovladače a software pro operační systémy Windows 2000/XP. K tuneru dostanete kromě všech potřebných kabelů i základní anténu a užitečný dálkový IR ovladač pro pohodlné ovládání všech hlavních funkcí.

Typ inzerce: Ostatní bazar

Kontakt

  • Ostrava (700 30)

Další podobné inzeráty: