Inzerce her a dalšího softwaru
Cena:
2 500 Kč
Změněno: 15.02.2024 v 05:29 ID: 18898863

Oznámení! Tento licenční klíč vám umožňuje přístup k výukové verzi aplikace Autodesk Inventor Professional 2024 na 1 rok
Přehled aplikace AutoDesk Inventor Professional 2024

Autodesk Inventor Professional obsahuje úplnou sadu flexibilních nástrojů pro 3D inženýrský návrh, analýzu, výrobu, nástroje, navrhování na míru a výměnu návrhových dat.

Inventor Professional pomáhá překročit 3D technologii digitálního prototypování založenou na vysoce přesném 3D modelu, který umožňuje navrhovat, vizualizovat a analyzovat produkty dříve, než bude vyroben první vzorek. Digitální prototypování implementované v Inventoru umožňuje zlepšit kvalitu produktů, snížit náklady na vývoj a urychlit dobu uvedení na trh.

Využijte pokročilé možnosti 3D CAD, které zahrnují další simulace, systémy drah a nové možnosti nástrojů. Autodesk Inventor Professional staví na Inventoru, aby:

Rychle získejte správnou představu o tom, jak bude projekt fungovat v reálném světě, pomocí integrované dynamické simulace, která využívá omezení sestavy ve 3D modelu k identifikaci tuhých těles, zlepšení pohybových spojů a výpočtu chování.

Ušetřete čas a snižte náklady na prototypování ověřením výkonu produktu před jeho výrobou. Nástroje dynamické simulace a analýzy napětí umožňují rychleji a snadněji identifikovat nejlepší řešení.

Zlepšete přesnost projektové analýzy napětí pomocí integrované analýzy konečných prvků (FEA, Finite Element Analysis), která rychle předpovídá výkon rámových modelů při zatížení. Prezentujte výsledky pomocí nástrojů pro generování zpráv, které dokážou vytvořit grafiku a animace z provedené analýzy.
Funkce aplikace AutoDesk Inventor Professional 2024

Kompatibilita s DWG
Návrh velkých produktů, plastových dílů a deskového materiálu
Vizualizace návrhu a výroba pracovních dokumentů
Automatizace návrhu
Vestavěné inženýrské výpočty a analýza metodou konečných prvků (FEA)
Návrh kabelových systémů a potrubí
Návrh forem a nástrojů

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: