Inzerce her a dalšího softwaru
Cena:
2 500 Kč
Změněno: 15.02.2024 v 05:39 ID: 18675670

Verze EDU
Proč používat Civil 3D?
Urychlit efektivitu civilního projektování
Pracujte v prostředí pro detailní návrh založené na 3D modelu s nástroji pro automatizaci návrhu, analýzu a optimalizaci.

Zefektivnění stavební dokumentace
Automatizujte výrobu plánů na základě vašeho 3D konstrukčního modelu.

Využijte své investice do BIM
Umožněte multidisciplinární týmovou koordinaci a integrovanější pracovní postupy v průběhu životního cyklu projektu.

Co můžete dělat s Civil 3D
Zlepšete procesy návrhu a rychle reagujte na změny
Pracujte v inteligentním designovém prostředí založeném na modelu. Propojte návrh s plánováním výroby, integrujte automatizaci návrhu, zefektivněte analýzu a optimalizaci a podporujte BIM po celou dobu životního cyklu projektu.

Navrhněte lepší občanskou infrastrukturu
Civil 3D podporuje pracovní postupy pro různé projekty stavebního inženýrství, včetně silnic a dálnic, železnic, mostů a tunelů, rozvoje staveniště a bouřkových a sanitárních sítí.

Spolupracujte s lehkostí
Propojte projektové týmy kdykoli a kdekoli pomocí Collaboration for Civil 3D a BIM Collaborate Pro, abyste udrželi týmy v synchronizaci a projekty na správné cestě.

STAVEBNÍ PROJEKTOVÁNÍ A DOKUMENTACE
Rozšiřte hodnotu projektu podporou pracovních postupů Building Information Modeling (BIM) s aplikací Autodesk® Civil 3D®. Optimalizujte různé projekty civilní infrastruktury a zefektivněte časově náročné úkoly, jako je návrh křižovatek, kruhových objezdů a koridorů, uspořádání parcel a potrubí a terénní úpravy pomocí specifických nástrojů a přizpůsobitelných standardů návrhu. Civil 3D je k dispozici samostatně nebo jako součást kolekce Autodesk Architecture, Engineering and Construction Industry Collection.

Vylepšete své zkušenosti s Autodesk Civil 3D s Utilities for Civil 3D, sbírkou účelově vytvořených nástrojů pro zvýšení efektivity a produktivity. Nastartujte svou implementaci Autodesk Civil 3D.

Podporované OS: Windows 7/8/8.1/10/11
CPU: 64bitový

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: