Cena:
950 Kč
Změněno: 21.02.2024 v 21:35 ID: 18906396

Christian Dior Sauvage Parfum je pánský parfém o objemu 100 ml inspirovaný rozlehlými prostranstvími s tmavou oblohu, jíž dominuje horizont majestátních horských vrcholků. Objevte kořenité tóny bergamotu, které střídá vůně santalového a cedrového dřeva v srdci a sladké aroma vanilky a ambroxanu v základu. Tento luxusní parfém, jehož tváří je celosvětově uznávaný herec Johnny Depp, byl vyroben ve Francii a může se pochlubit nejen dlouhotrvající a okamžitě rozpoznatelnou vůní, ale také stylovým plnitelným flakonem.

Inspirace přírodou
Tvůrcem této hřejivé a zároveň osvěžující vůně je dvorní parfumér Dioru Francois Demachy. Ten se nechal inspirovat divokou a nespoutanou přírodou s nekonečnými pláněmi, temnou oblohou posetou hvězdami, svěžím větrem i teplem praskajícího ohně.

Jedinečná vůně
V úvodu pocítíte mužný bergamot a šťavnatou mandarinku. Následně se přihlásí o slovo hluboké orientální tóny santalového a cedrového dřeva, k nimž se v závěru přidá aroma vanilky a ambroxanu.

Pro každou příležitost
Christian Dior Sauvage Parfum se díky své dlouhotrvající citrusové a dřevité vůni perfektně hodí pro celoroční nošení, a to jak na běžné denní používání, tak i pro slavnostní večerní příležitosti. Je stvořený pro všechny muže vyzařující opravdovost, spontánnost, sílu i mužnost.

Vůně Sauvage od značky Dior je explozí podmanivých tónů! Vůně je inspirována modrou oblohou, otevřenými prostory a horkým pouštním vzduchem. Složení vůně je vybráno z převážně přírodních surovin. Na trh byla uvedena v roce 2015 a tváří vůně se stal Johnny Depp.

Kontakt

Další podobné inzeráty: