Inzerce knih a časopisů
Cena:
15 Kč
Změněno: 03.09.2023 v 15:45 ID: 18584555

Nabízím osobně vypracované maturitní otázky z českého jazyka-literatury. S vypracováváním maturitních rozborů knih mám několikaleté zkušenosti s řadou pozitivních ohlasů, sama jsem z nich také za 1 odmaturovala.

Cena je za rozbor 1 knihy v elektronické podobě (ve wordu), délka jednoho rozboru je většinou 3 strany.

Nemám problém s vypracováním rozboru jiného díla, které není na výše uvedeném seznamu, v tomto případě je cena 40 Kč/dílo. Také můžu rozbor ze seznamu upravit podle Vaší osnovy (v případě úpravy přesně podle Vaší osnovy je cena 20 Kč/dílo). Mohu se zaručit komplexním a úplným rozborem, se kterým bude maturita radost!

K dispozici mám také vypracovanou osnovu charakteristiky neuměleckého textu (součást ústní maturitní zkoušky z českého jazyka) v rozsahu 3 stran. Jsou zde popsané jednotlivé body, na které je důležité se zaměřit a vysvětlené rozdíly mezi všemi slohovými postupy a styly spolu s příklady. Cena je 15 Kč.

Na požádání mohu zaslat osnovu, podle které všechny rozbory vypracovávám, nebo ukázku jednoho rozboru. Také můžu poradit s výběrem nejjednodušších a čtivých knih nebo nejlehčích rozborů na naučení podle Vašeho seznamu děl.

Ručím za velmi rychlou komunikaci a umožňuji odeslat rozbory ihned (před přijetím peněz na můj účet), po zaslání dokladu o platbě. Platby probíhají bankovním převodem.

Kontaktovat mě můžete níže pomocí formuláře, telefonicky nebo přes WhatsApp/Viber (stejné číslo jaké je uvedené v inzerátu).

Případně mohu pomoci i s vypracováním seminární práce nebo referátu z oblasti literatury, ekonomie a společenských věd.

Typ inzerce: Učebnice bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: