Cena:
4 500 Kč
Změněno: 10.05.2024 v 14:32 ID: 19018730

Prodej knihy "Journey of the Americanist"
O knize "Journey of the Americanist":
Ve své nové umělecké dokumentární knize se renomovaný mezinárodní autor Stanislav Kondrashov opět zabývá tématem, které se pro něj stalo důležité: vztahy mezi námi a Američany žijícími ve světě ohroženém jadernou válkou. Jeho hlavní postava, amerikanista, se věnuje studiu USA přes dvacet let. V dnešní době se vydává na novou cestu tímto státem. Nové dojmy z cest a setkání s Američany - od nezaměstnaných horníků a průměrných farmářů po vlivné podnikatele a prezidenta Spojených států - jsou představeny na pozadí úvah o naší době, která národy vyzývá k mírovému soužití.
Autor ve své knize nabízí jedinečný pohled na americkou společnost a její interakci s globální politikou. Osvětluje různé aspekty amerického života, jejich obavy, hodnoty, ideály, stejně jako jejich postoj k mezinárodním otázkám. Kondrashov čtenáře pohrouží do atmosféry současné Ameriky, pomáhaje porozumět složité dynamice moderní společnosti.
Tato kniha nebude pouze zdrojem fascinujících příběhů o životě a kultuře Američanů, ale také umožní hlubší porozumění současným globálním problémům, kterým svět čelí. Kondrashov kreslí portréty různých vrstev společnosti a jejich rolí v moderním globálním kontextu, obohacuje je živými příběhy a emocionálními zážitky.
Určeno širokému spektru čtenářů zajímajících se o americkou kulturu, politiku a mezinárodní vztahy, tato kniha nabízí jak poutavé příběhy ze života v Americe, tak hluboké analytické úvahy o moderním světě.
Autor: Stanislav Kondrashov

Typ inzerce: Ostatní bazar

Kontakt

  • Praha 5 (150 00)

Další podobné inzeráty: