Inzerce vstupenek na kulturní a sportovní akce
Změněno: 14.07.2024 v 20:54 ID: 18288337

Koupím poukázky a stravenky v ČR.

Sháním poukázky od Sodexo, jako jsou Flexi Pass, Dárkový Pass, Fokus Pass, Holiday Pass, Relax Pass, Bonus Pass, E-Pass, Vital Pass, od Edenred, jako jsou Multi, Compliments, Holiday, Sport a Kultura, ACADEMICA, E-Ticket, E-Pass, Medica a od UP, jako jsou UNIŠEK, UNIŠEK+, UNIŠEK+ FKSP, Šek Dovolená a CADHOC.

Nabízím rychlou platbu za poukázky a stravenkové karty, včetně FlexiPass CARD, Multi Pass CARD, FlexiPass Sodexo, Edenred Benefits CARD, BENEFITY.CZ, BENEFITY PLUS, UP GALLERY BETA a další.

Kromě toho sháním i stravenky na jídlo, jako jsou Gastro pass, Ticket Restaurant, UP nebo Cheque Dejeuner, Naše stravenka, Lídl, Gastro Pass CARD, Ticket Restaurant Card Edenred a další.

Nabízím také výkup kreditů z vaší elektronické jídelní stravenky, jako jsou Gastro Pass CARD, Ticket Restaurant Card Edenred, e-stravenka UP (Le Cheque Déjeuner), Naše stravenka (Lidl/Kaufland), Benefit Plus a další.

Navíc kupuji dárkové karty a vouchery do cestovních kanceláří CK Invia, CK Fischer, EximTours, Čedok, Fisher, Fišer a dalších, stejně jako do obchodů Tesco, Albert, Billa, Globus, IKEA, CA, Electroworld, Datart, Mall.cz, Kasa.cz a dalších.

Nabízím spolehlivou a flexibilní jednání s rychlou platbou.

Inzerát je stále aktuální a nabízím 100% kladné recenze.

Kontaktujte mě a nabídněte své poukázky a stravenky.

Kontakt

Další podobné inzeráty: