Změněno: 09.05.2024 v 10:30 ID: 18715775

Vyhledáváš BDSM praktiky a jsi submisivní ? V tom případě převezmu kontrolu nad tebou samým a " HRA " může začít ! JÁ VELÍM , TY POSLOUCHÁŠ !
Jsem dominantní , kreativní i empatická a BDSM se věnuji již několik let. Se škodolibostí sobě vlastní , ráda využívám momentu PŘEKVAPENÍ , kdy nikdy nevíš co právě udělám a co mám za lubem.
Ale neboj , poznám hranice SNESITELNOSTI . Začínám zlehka a jako dravá šelma si tě pomalu tzv. očichám . Intuitivně vím , kdy přitvrdit a kdy ubrat aby LEKCE byla v mnohém VYJÍMEČNÁ ...
(A to vše HARD i SOFT - dle domluvy a Tvého zaměření )

Má MUČÍRNA je dostatečně vybavena k těmto " hrám ".

GYNEKOLOGICKÉ KŘESLO - KLINIK ( hra na doktorku ) klystýry , dilatace , cévkování , prohlídky análu , fisting , holení genitálií , mučení bradavek , oddalovaný orgasmus , jehly , CBT ...atd.
KŘÍŽ
TRESTNÁ LAVICE - výprasky všeho druhu ( HARD i SOFT - žádné bezduché mlácení )
PRANÝŘ , pevné svazování , mumifikace
ELEKTROSTIMULÁTOR , DEPRIVAČNÍ MASKY , POUTA ,VIBRAČNÍ ANÁLNÍ KOLÍKY , VAKUOVÉ PUMPY ...a SPOUSTU dalších PROPRIET , které používám dle uvážení .

Vzhledem k vytíženosti STUDIA se objednávejte s předstihem . Je potřeba ZAVOLAT a domluvit se předem na lekci. T : 774 982 665 (od 10h. do cca 20h. PO - PÁ ). Nezvedám -li telefon , nezoufejte , právě mučím OTROKA .
Mučírna se nachází v OSTRAVĚ - centru , dobré parkování vedle domu s vlastním vchodem bez sousedů a tudíž 100% DISKRÉTNOST.

Pohlaví: Žena

Další podobné inzeráty: