Inzerce myček, praček a sušiček
Cena:
10 736 Kč
Bez DPH
Změněno: 23.02.2024 v 09:47 ID: 15955144

Jsme český výrobce Časových spínačů na mince , Mincovníků , Timer Boxů , mincemi řízených dveří, brán a závor.

Toto zařízení má EU Prohlášení o shodě. dle platné EU legislativy.

Dále nabízíme i dvojitý mincovník Timer Box DUO, pro dva spotřebiče (dvě pračky nebo pračka a sušička) , velká úspora při pořízení pro toho kdo má více spotřebičů.. Více informací najdete na www.mincovnik.eu

=== Velice snadné zapojení a ovládání === Výborný poměr CENA/KVALITA === Vysoký výkon === Velice spolehlivé zařízení ===

TIMER BOX - uzamykatelný kovový box s mincovníkem (vhazovačem), na placený provoz různých spotřebičů až do výkonu 3200W. ( pračka, myčka aut, masážní křeslo, sauna, vodní elektrická baterie, sprchy apod...více informací o použití na naších stránkách www.mincovnik.eu )
S připojením externího trojfázového stykače , Timer Box může ovládat i mnohem větší výkon a trojfázová zařízení , nabíjení / dobíjení elektromobilů a elektro kol , elektrické topení, myčky kamionů, velké sauny, solária, osvětlení sportovních hal...takže silná zařízení i několik desítek kilowatů. Toto zapojení přes stykač vám provede každý elektrikář.

- Velice snadné zapojení spotřebičů - v případě použití pro nové spotřebiče (pračky , myčky...) nás předem kontaktujte pro předělání mincovníků na variantu PRO, aby se nestříhaly koncovky kabelů a zachovala záruka spotřebičů.
- Flexibilní programování mincovníku (vhazovače), akceptuje 6 druhů mincí, žetonu, nebo kombinaci
- Flexibilní nastavení procesorové desky s časovačem. Návody jsou na webu .
- Absolutně flexibilní přístroj, možno kombinovat všechny mince a všechny časy od 1 od 999 minut.
- elektromechanické počítadlo
- Velká výhoda naproti podobným boxům je to ,že je tento box rozdělen na 2 části , takže prostor s nebezpečným napětím je oddělen od běžného uživatele.



Dále nabízíme i ovládání elektronického zámku dveří. Napětí pro cviku dveří je DC12V, proud do 1A. Čas aktivace elektromagnetické cívky dveří je nastavitelný od 2 do 60 sekund.

Faktura, Prohlášení o shodě a záruka samozřejmost.
Více info :
www.mincovnik.eu

Cena je uvedená bez DPH.

Kontakt

Další podobné inzeráty: