• Typ inzerce: Volkswagen Multivan bazar
  • Rok výroby: 2023
  • Najeto: 182000 km
  • Palivo: Diesel
  • Karoserie: Kombi, VAN, MPV
  • V provozu od: 2023
Prodám VW multivan T7, vyrobeno 01/2023, přední náhon, nafta 110kw, DSG, najeto 182000km, nezávislé topení + DO, klima, šoupačky na obou stranách, tažné zařízení, full LED, el. sklopné zrcátka, originál rádio, App conect Aple , Android Auto, bezdrátové nabíjení telefonu, 17 " kola. Systémy: tempomat, asistent čelního nárazu, asistent nouzového brzdění při couvání, asistent jízdních pruhů, asistent parkování, čtení dopravních značek.
Teď něco málo, ať to nemusím psát každému sólo:
Auto jsem po dlouhém hledání a vybírání koupil letos na jaře v Německu, respektive mi ho na zakázku dovezl kamarád co se těmto vozům věnuje a kupoval jsem jej víceméně na zkoušku.
Nevěděl sem zda mne zrovna tohle auto osloví, a tak jsem raději koupil starší auto s tím, že jej prodám, pokud mi nesedne. Také hned sem si u Radka nechal udělat všechny filtry a oleje (včetně DSG) a v rámci prevence rovnou i rozvody. (Radku, díky ještě jednou) A koupil fungl nové originál kola na multivana, bo ty na kterých sem to koupil se mi nelíbily. Za tu dobu co jej vlastním, mám najeto cca 10 000 km.
A jaký je tedy důvod prodeje?
Není to o tom, že bych na něm objevil jakýkoliv problém (jak si každý myslí když uvidí ten nájezd km), nýbrž on mne během toho půlroku co jej mám oslovil natolik, že jsem se do něj tak zamiloval, a dopadlo to až tak, že za měsíc budu mít funglovku multivana …
Uvedu malý výčet: Spotřeba, jízdní vlastnosti, asistenti, to je vše super, ale za mne hlavně ta variabilita sedaček je neskutečná. Já nepotřebuji v autě spávat, ale jezdit na výlety s vnoučaty, anebo vytáhnout pár sedaček, poté naložit kola a jet s přítelkyní na víkend na cyklovýlet.
Prodávám to za cenu 850 000 Kč. A jelikož nejsem OSVČ, tak odpočet DPH nelze uplatnit.

Kontakt

Další podobné inzeráty: