- Typ inzerce: Volkswagen Multivan bazar
- Rok výroby: 2023
- Najeto: 182000 km
- Palivo: Diesel
- Karoserie: Kombi, VAN, MPV
- V provozu od: 2023
Teď něco málo, ať to nemusím psát každému sólo:
Auto jsem po dlouhém hledání a vybírání koupil letos na jaře v Německu, respektive mi ho na zakázku dovezl kamarád co se těmto vozům věnuje a kupoval jsem jej víceméně na zkoušku.
Nevěděl sem zda mne zrovna tohle auto osloví, a tak jsem raději koupil starší auto s tím, že jej prodám, pokud mi nesedne. Také hned sem si u Radka nechal udělat všechny filtry a oleje (včetně DSG) a v rámci prevence rovnou i rozvody. (Radku, díky ještě jednou) A koupil fungl nové originál kola na multivana, bo ty na kterých sem to koupil se mi nelíbily. Za tu dobu co jej vlastním, mám najeto cca 10 000 km.
A jaký je tedy důvod prodeje?
Není to o tom, že bych na něm objevil jakýkoliv problém (jak si každý myslí když uvidí ten nájezd km), nýbrž on mne během toho půlroku co jej mám oslovil natolik, že jsem se do něj tak zamiloval, a dopadlo to až tak, že za měsíc budu mít funglovku multivana …
Uvedu malý výčet: Spotřeba, jízdní vlastnosti, asistenti, to je vše super, ale za mne hlavně ta variabilita sedaček je neskutečná. Já nepotřebuji v autě spávat, ale jezdit na výlety s vnoučaty, anebo vytáhnout pár sedaček, poté naložit kola a jet s přítelkyní na víkend na cyklovýlet.
Prodávám to za cenu 850 000 Kč. A jelikož nejsem OSVČ, tak odpočet DPH nelze uplatnit.
Kontakt
- zobrazit telefon
- Hranice (753 01), okres Přerov
Další podobné inzeráty:
-
Vw t5 multivan
Rok výroby: 2005 • Palivo: Diesel • Najeto: 233000 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
270 000,- Kč Kozlovice (739 47), okres Frýdek-Místek -
Volkswagen Multivan, T5.1 - edition 25
Rok výroby: 2011 • Palivo: Diesel • Najeto: 307000 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
399 000,- Kč Praha 6 (161 00) -
VW Multivan T6 2,0TDi 150kW DSG 4x4 Highline 7mistný
Rok výroby: 2017 • Palivo: Diesel • Najeto: 182000 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
899 000,- Kč Petrovice u Karviné (735 72), okres Karviná -
Volkswagen Touran 1.9 TDI
Rok výroby: 2004 • Palivo: Diesel • Najeto: 295045 km • Karoserie: Kombi, VAN, MPV…
30 000,- Kč Brno (okres Brno-město) -
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI
Rok výroby: 2020 • Palivo: Diesel • Najeto: 161682 km • Karoserie: Off Road, SUV…
451 000,- Kč Ostrava (702 00) -
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI
Rok výroby: 2013 • Palivo: Diesel • Najeto: 142256 km • Karoserie: Off Road, SUV…
236 000,- Kč Ostrava (702 00)
- Podívejte se na všechny nabídky automobilů značky Volkswagen - Volkswagen bazar.
- Prohlédněte si často hledaná auta v našem bazaru: Citroen Picasso bazar, Peugeot 308 sw bazar, Škoda Superb kombi bazar, Škoda Fabia II bazar, Škoda Octavia kombi bazar.
- Další podobné inzeráty najdete na stránce Volkswagen.
- Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice osobní automobily nebo v sekci Auto-moto nebo inzeráty ze stejné lokality na stránce inzerce Hranice na Moravě