Cena:
1 150 Kč
Změněno: 07.02.2024 v 10:29 ID: 18883728
Prodám konstrukční návod jak vyrobit, rovozovat a udržovat Pyrolytický vírový bezemisní olejový hořák který velmi vysokými teplotami plamenů až 2250 stupňů Celsia spálí všechny jedovaté látky v olejových parách obsažené. Olejový vírový hořák s regulovatelným výkonem spaluje přehřátý olejový výpar smíchaný s přehřátým vzduchem. Lze zabudovat téměř do všech stacionárních (ne závěsných ! ) plynových kotlů s litinovým výměníkem. Oproti jiným může efektivně a ekologicky spalovat všechny druhy použitých olejů od potravinářských, hydraulických po motorové vyjeté. Nabízím licenci na stavbu a e-knihu, která obsahuje návod na výrobu a návod na obsluhu s 35 videonávody a výrobními náčrty jak si tento hořák můžete snadno udělat sam navíc z popsaných dílů lehce sehnatelných na šrotišti a vrakovišti. Z knihy pochopíte i princip pyrolytického spalování v hořáku a jak ho dosáhnout, aby z komína nešly žádné emise. Více informací a videa jsou na stránkách letecká-skola-vysocina v sekci ebook, pátá kniha. Vše zvládne každý trochu zručný chlap! V hořáku je taková teplota, že veškeré jedovaté látky se za vysoké teploty vysoko nad 800 až 2000st.Celsia pyrolyticky spálí. Nakonec po dohoření zbyde v kotli šedý a černo šedý suchý prach.

Samotné hoření, které Vy vidíte na videu je jen jedno a to poslední z mnoha stupňů hoření a promíchání plamenů a přidávaného tlakového vzduchu v několikanásobném vírovém vyplachování hořících par, které probíhá kontinuálně uvnitř hořáku a to několikastupňově.

Správné hoření při přesném poměru vzduchu a olejových par jde ovládat primárním, sekundárním a terciálním přístupem.

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice stavební a zemědělská technika nebo v sekci Auto-moto.