Inzerce auto-příslušenství
Cena:
249 Kč
Změněno: 22.03.2024 v 12:08 ID: 12709625
Prodám vyhřívaný potah sedadla 12V AROSO - s přepínačem výkonu na prodej mám 2kusy , nové nepoužité a originálně zabalené v krabici. Záruka.
Prodám i jednotlivě cena 249kč/kus nebo 399kč/2kusy .

Výroba Aroso Deutschland, potah pro příjemnou jízdu v chladných ročních obdobích, připojení do standardní zásuvky zapalovače, 2 stupně výkonu, možnost instalace také pod autopotahy, plně nahradí vyhřívaná sedadla ve výbavě vozidla

V Ostravě předám osobně jinak po dohodě možno i zaslat poštou.
Inzerát platí do smazaní.Prosím volejte nebo pište na email.Na SMS nereaguji.

Popis:
Vyhřívaný autopotah zajistí komfortní jízdu především v chladných obdobích, kdy sedadlo v autě chladí a je potřeba tělo udržovat v teple, ať už ze zdravotních důvodů nebo z důvodu pohodlí. Poskytuje plnohodnotnou náhradu vyhřívaných sedadel. Ohřeje se během několika minut na cca 50°C (+/- 5°C). Teplotu lze regulovat přepínačem se dvěma polohami (LOW-nízká a HI-vysoká). Snadná instalace poocí gumových pásků. Nijak neomezuje boční airbagy. Materiál je odolný vůči poškození. Autopotah je vybaven pojistkou.

Autopotah s vyhříváním je skvělou zdravotní prevencí pro všechny jezdce a spolujezdce. Odbourává pocit chladu, což napomáhá i v boji s revmatem. napájení přes cigaretové zapalování (12V DC), proudový odběr 4A, topná sedací i zádová plocha, rychlé vyhřívání do cca 50°C (+/- 5°C), přepínač intenzity vyhřívání, příjemné sezení na měkkém materiálu, skvělá zdravotní prevence.

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice auto-příslušenství nebo v sekci Auto-moto.