Inzerce auto-příslušenství
Cena:
899 Kč
Změněno: 22.03.2024 v 11:14 ID: 15389074
Nová nepoužitá autobaterie Aroso Ultra Dynamic 12V 44Ah 360A Německo,
kvalitní kyselino-olověný akumulátor od renomované německé značky Aroso, dlouhá životnost a vysoký startovací výkon také při studených zimních startech díky startovacímu proudu až 360A, záruka .
Osobní předání Ostrava nebo Hlučín.
Nabídka platí do smazaní inzerátu.

Popis:
Kvalitní kyselino-olověný akumulátor od renomované německé značky Aroso s historií na trhu již od roku 1973. Dlouhá životnost a vysoký startovací výkon také při studených zimních startech díky startovacímu proudu až 360A EN. Odolná autobaterie Aroso Ultra Dynamic je připravená k okamžitému použití, plně nabitá s nalitým elektrolytem - stačí jen namontovat do vozidla a vyjet. Nízkoúdržbová technologie, díky níž je nutné pouze cca 1x ročně vizuálně kontrolovat hladinu elektrolytu, což lze velmi snadno po odšroubování zátek bez nutnosti demontáže z vozidla. Správná hladina je detekována měrkami (zobáčky na hladině) v každém článku. Autobaterie Aroso vynikají výrazně vylepšenou ochranou proti úniku elektrolytu do vozidla a také centrálním odvodem plynů - tím přispívají k bezproblémovému provozu také v zimních měsících. Akumulátory Aroso mají dále moderní integrovanou ochranu proti zpětnému zápalu.

Klasický tvar a rozměry se standardními kulatými póly a plusovým pólem vpravo zajišťují použití ve většině běžných typů vozidel. Autobaterie Aroso je vybavena praktickým sklopným madlem pro snadné přenášení. Řada autobaterií Aroso Ultra Dynamic je navržena pro osobní vozy se standardním / základním počtem přídavných elektrických spotřebičů.
Rozměry 205x190x175mm.
Hmotnost 11.6kg

Kontakt

Další podobné inzeráty:

Nenašli jste, co jste hledali? Prohlédněte si další inzeráty v rubrice auto-příslušenství nebo v sekci Auto-moto.