Změněno: 19.04.2024 v 08:00 ID: 15451174

NOVÝ & zábavný swingers klub v Ostravě vás zve na velmi žhavé swingers party, kde se můžete seznámit se s lidmi, toužícími po erotických zážitcích a experimentovat v oblasti vlastní sexuality. Sexuální místnosti a erotické pomůcky, vás rychle dostanou do varu a vy se budete skvěle bavit. Věnovat se vám bude erotická moderátorka, slečna Melis, která probudí vaši fantazii a vy prožijete ten nejvzrušivější večer ve vašem životě. Nechte se inspirovat a experimentujte, váš sex dostane nový impuls a vy prožijete množství intenzivnějších orgasmů.
Jedinečný interiér s kapacitou maximálně 30 osob, poskytne mnohem živější sexuální zážitky. Každá párty bude jedinečná, zaměříme se na společné hrátky, hry a soutěže, kde budete moci lépe najít své protějšky, jednotlivě i v párech.
Těšte se na Melisu, která dokáže vaše orgasmy rozproudit...

EROTICKÁ MÓDNÍ SHOW
Vyzkoušejte si, jak velmi vzrušující je, obléknout se na SWINGERS PÁRTY do erotického prádla či sexy kostýmu, váš sex bude mnohem pestřejší, protože tyto doplňky působí jako afrodiziaka. Užijte si tento víkend na vlně erotické módy a oddejte se prostopášným radovánkám. Těšíme se na vás a vaše kreace.

11.4. Čtvrtek PODVAZKO Mánie - 21 h do min. 3h
V podvazcích vstup ZDARMA.

12.4. Pátek MAŠKARNÍ SHOW - 21 h do min 3h

13.4. Sobota SEXY MÓDNÍ SHOW - 21 h do min 3h

Pohlaví: Žena

Kontakt

Další podobné inzeráty: