Autozine.cz – motoristický magazín 3. tisíciletí

Komerční sdělení

Možná už jste si všimli, že se na internetu objevil nový magazín o autech – www.autozine.cz. Může být jen dalším v řadě, ale není. V duchu svého motta – Motoristický magazín 3. tisíciletí, přináší aktuální témata, nový pohled a hlavně energii automobilových nadšenců a fanoušků. Nejedná se však o nějaký amatérský projekt, redaktoři autozine.cz mají zkušenosti z jiných automobilových webů a magazínů.

Cílem autozine.cz je nabídnout něco nového – nejen články o autech, ale i o všem, co je s nimi spojeného. Autoři mají v plánu objektivně testovat nejrůznější značky a typy vozů, od těch nejběžnějších až po skutečné třešničky na dortu, testy aut jako jsou Ferrari, Lamborghini nebo Rolls Royce. Nejde jen o přebírání článků ze zahraničních webů, ale o skutečně autorské příspěvky. To znamená auta na vlastní pěst otestovat a pak vše ještě za tepla hodit pěkně na papír.

Server by měl nabídnout něco pro každého. Kromě typicky motoristických témat se věnuje také historii, bezpečnosti, či pravidlům silničního provozu. Pro řidičky je připravena sekce „Pro ženy“, která je stylově laděna do růžové. Tady se chtějí autoři podívat na auta ženským pohledem. V sekci OffRoad najdete vše o SUV a offroadových vozech, včetně reportáží z expedic. Milovníci exkluzivních značek si přijdou na své v záložce TopClass. Zde objevíte vše, co se točí kolem světa luxusu, jachty nevyjímaje. A protože životní prostředí je tématem 21. století, sekce „Ekologie“ nemůže na Autozine chybět. Alternativní pohony, elektromobily, snižování emisí, i to dnes patří k motorismu.

Autozine.cz nenabízí pouze informace ze světa aut. Chce čtenáři ukázat, že to není jen o motorech, výkonu a rychlosti. Ukazuje nový pohled na auta a vše co se kolem nich točí. Články na Autozine jsou sice zpracovány profesionály, ale to, co je odlišuje od ostatních autowebů je klukovské nadšení, které ucítíte na první pohled. Čtete-li pak o Bugatti Veyron, je to jako byste ho měli doma v garáži.