Auto Tichý s.r.o.

Auto Tichý s. r. o.

Společnost zahájila činnost 1. 1. 1992 v oboru autoškoly, ke které byla brzy zřízena i autopůjčovna. Počet vozů utěšeně narůstal, aby k roku 1995 firma evidovala 80 vozidel. Po přestěhování do nových prostor v roce 1997 začala jednání s importérem vozů Peugeot, která vyústila ve smlouvu o prodeji automobilů téže značky i jejich servisu jako koncesionář. Již v roce 1998 se společnost dostala na přední místa v republice v oblasti prodeje nových vozů. Rozšiřováním autoservisu postupně vzniklo autocentrum nabízející zákazníkům veškeré služby.


Od roku 1995 firma provozuje rovněž aeroškolu - výcvik amatérských pilotů. Souhrnem společnost Auto Tichý s. r. o. nabízí kromě prodeje vozů také služby: autoservis, montáž autodoplňků, odtahovou službu, autopůjčovnu, autoškolu a aeroškolu.


V roce 2002 firma Auto Tichý s. r. o. dále rozšířila svou působnost a otevřela nový autosalón v Havířově - Prostřední Suché. V této destinaci firma také vychází vstříc těm, kteří pro svou podnikatelskou činnost využívají malé a střední užitkové automobily. Proto bylo v havířovském autosalónu otevřeno Centrum užitkových vozidel.


Díky své iniciativě je společnost také výhradním opravcem užitkových vozů Partner a Boxer s pohonem 4x4 DANGEL.


Od poloviny roku 2006 společnost získala autorizaci servisu automobilů Citroën a prodeje náhradních dílů na tato vozidla. Na podzim téhož roku začíná zprostředkovaně prodávat nové vozidla značky Citroën. Hned v prvním roce svého působení se stává významným činitelem na trhu s novými automobily této značky.


Začátkem roku 2009 firma získala autorizaci servisu automobilů Ford a prodeje náhradních dílů. Autosalon Ford vzniknul na pobočce v Havířově Prostřední Suché.


Společnost nabízí svým zákazníkům jak stávajícím, tak i budoucím kvalitní služby autorizovaného servisu a prodej nových vozidel, dále nabízíme svým zákazníkům ekologicky šetrnější vozidla spalující alternativní palivo - zemní plyn a jejich autorizovaný servis.


Od ledna 2008 nabízí autopůjčovna Auto Tichý s. r. o. , jako druhá v ČR a první na Moravě a ve Slezsku, CNG vozidla.


Společnost Auto Tichý s. r. o. je držitelem certifikátu kvality ISO 9001:2000.


Kontakt

Auto Tichý s.r.o.

Rudná 1124/32
703 00, Ostrava - Jih

Ukázat na mapě